Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Leer jezelf een nieuwe leefstijl aan

  De strijd tegen de kilo’s, wie kent ze niet. Hoe vaak heb jij al een poging gedaan en hoe vaak is dat al mislukt? Misschien wordt het tijd om al die diëten links te laten liggen en jezelf een nieuwe leefstijl aan te wennen. Het liefst met behulp van iemand die je helpt die nieuwe leefstijl ook te behouden.

  ‘Ik ga samen met jou op zoek naar een ­eetpatroon dat bij je past’, belooft BGN-gewichtsconsulent Esther Rotscheid. ‘In de afvalperiode zal dit een beperking in het aantal calorieën zijn, want als je minder calorieën eet dan je verbrandt, verlies je gewicht. Het maakt niet uit of deze calorieën afkomstig zijn van vet, koolhydraten of suiker.
  Om een beperking van het aantal calorieën per dag te realiseren, zul je je er bewust van moeten worden hoeveel calorieën er in in je eten zitten. Samen leren we etiketten lezen en passen we je lievelingsrecepten aan zodat ze minder calorieën bevatten.
  Zelfontwikkeling en dan met name zelfreflectie kan helpen je geestelijke patronen omtrent eten te doorbreken. Samen bekijken we je valkuilen uit het verleden en zoeken naar ­oplossingen en manieren waar jij je goed bij voelt. Daar horen ook bewegen, slapen en ontspannen bij.
  Bij het bereiken van je gewenste gewicht ga je terug naar een hoeveelheid calorieën waarbij je op gewicht blijft, en ook daar help ik je mee. Neem gewoon eens vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Consulten worden ­(gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekering.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply