Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leer om beter te slapen
  Rate this post

  Slaapproblemen zijn heel vervelend. Je baalt, ligt te piekeren waarom je nou niet in slaap kunt vallen en bent de volgende dag moe en hebt maar weinig energie. Laat slaapproblemen niet blijvend je leven negatief beïnvloeden!

  Waar ligt het aan dat je ’s nachts niet kunt slapen? Maak je je ergens zorgen over, of is het bijvoorbeeld te koud of te warm in je slaapkamer? Gebruik je misschien te veel cafeïne voor het slapen gaan? Natuurlijk kun je met slaappillen tijdelijk zorgen voor een goede nachtrust, maar je doet dan alleen aan symptoombestrijding, en het is ook geen blijvende oplossing. De échte oplossing van het probleem ligt in jouzelf, en het is zaak dat je erachter komt waardoor het probleem is ontstaan, zodat je maatregelen kunt nemen.
  De cursus ‘Uitgerust Wakker Worden’ kan je hierbij helpen. Met behulp van onder andere ontspanningsoefeningen, het bijhouden van een ‘slaapdagboek’ en praktische tips en adviezen kun je werken aan een betere nachtrust. En je kunt je ervaringen delen met de overige groepsgenoten, aan wie je ook steun hebt.

  Eerstvolgende cursus
  Kies Koers geeft deze cursus van vier bijeenkomsten in de avond in samenwerking met Froukje Wijbenga (www.coachingentherapie.nu). De eerstvolgende cursus start op 27 februari 2017. Er zijn nog plaatsen vrij!

  Kijk op de website van Kies Koers voor meer informatie hierover en het overige aanbod.

  Pakkend Presenteren
  Je moet spreken voor een groep en je ziet er nu al tegenop: ‘Kom ik wel goed over?’ ‘Hoe hou ik hun aandacht erbij?’ ‘Wat kan ik doen om mijn zenuwen in bedwang te houden?’ Tijdens de cursus ‘Pakkend Presenteren’ leer je hoe je op een goede manier kunt spreken voor een groep. Het hoeft dan niet eens te gaan om een toespraak of een lezing, maar om elke gelegenheid waarbij je een groep moet toespreken. Je leert onder meer wat jouw stijl is en hoe je het beste datgene wat je wil vertellen kunt overbrengen. Natuurlijk reken je ook af met je eventuele angst(en). Van het geleerde uit de cursus heb je de rest van je leven profijt.

  De eerstvolgende cursus start op 23 en 24 maart 2017. Er zijn nog plaatsen vrij!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply