Rate this post
 • Leer om te gaan met je pijn
  Rate this post

  Heb je last van bijvoorbeeld je hoofd, nek en/of schouder, dus lichamelijke klachten of ongemakken? Wist je dat je er zelf veel aan kunt doen om de pijn te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen?

  Bij Marjolein Klingenberg van Kaima for Well-Being kun je terecht voor een workshop waarin je leert om zelf je klachten aan te pakken. Tijdens zo’n workshop inventariseert Marjolein eerst welke klachten de deelnemers hebben. Vervolgens leert ze hen oefeningen te doen die gericht zijn op de specifieke klachten. Door onder andere je spieren te trainen, zorg je ervoor dat je klachten verminderen of verdwijnen. Belangrijk doel bij de workshop is het vergroten van het bewustzijn van je eigen lichaam.
  De oefeningen zijn simpel en eenvoudig toe te passen in het dagelijks leven. Je hoeft dus geen tijd in te plannen om ze te doen. Eventueel kunnen deelnemers advies krijgen over het gebruik van supplementen.
  De workshops kunnen plaatsvinden in een gehuurde ruimte in of rond Schoonhoven, maar ook bij een deelnemer thuis. Eén workshop van 2 uur volstaat meestal.
  Vanaf najaar 2015 geeft Marjolein, in samenwerking met logopedist Jessica Donker, op aanvraag ook workshops aan logopedisten. Tijdens zo’n bijeenkomst krijgen deelnemers handvatten waar ze zelf en hun patiënten baat bij kunnen hebben.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply