Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leer om weer van elkaar te genieten
  Rate this post

  ‘Ik heb het gevoel dat ik altijd tekortschiet in mijn relatie met Michiel’ ‘Ik kan nooit voldoen aan wat Ellen allemaal van mij verwacht. Ik voel me zó alleen in mijn relatie, en als ik thuiskom van mijn werk, neemt de spanning alleen maar toe.’

  Dit zijn een aantal pijnpunten die duidelijk maken hoe eenzaam partners zich in hun relatie kunnen voelen. Geliefden zijn elkaar onderweg kwijtgeraakt en hebben beide vaak het gevoel overal alleen voor te staan. De twijfel aan de liefde voor elkaar groeit, net als het gevoel van eenzaamheid binnen de relatie. Door de nodige moeilijkheden, verschillen en conflicten raken geliefden in de knoop met zichzelf en met elkaar. Vaak willen partners het tij wel keren en de knoop ontwarren, maar weten ze simpelweg niet hoe ze de destructieve patronen kunnen doorbreken om de problemen op te lossen. Dat brengt veel stress met zich mee en kan uiteindelijk zelfs leiden tot een burn-out.
  Wanneer er factoren zijn die ervoor zorgen dat je vastloopt in patronen waar je zelf niet zo snel uitkomt, dan is het fijn dat er iemand met je meekijkt naar hoe je deze patronen kunt doorbreken en weer een positieve richting kunt geven aan je relatie. Want echt… een liefdevolle relatie bestaat! Als relatietherapeut weet ik dat het mogelijk is partners de verbinding, de liefde, de intimiteit en het geluk met elkaar ­opnieuw tot bloei te brengen. Wanneer geliefden leren goed op de hoogte zijn van de wensen en behoeftes van zichzelf en die van hun partner, en gedrag goed op elkaar af te stemmen, kan de verbinding succesvol worden hersteld. Zo wordt een liefdevolle, volwassen relatie de realiteit van alledag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply