Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik leer mijzelf weer mooi te vinden’
  Rate this post

  Het begon allemaal toen ik weer alleen ging wonen nadat ik uit een lange relatie kwam. Lekker ‘makkelijk’ koken. Het was eigenlijk amper ‘koken’ te noemen. Een patatje hier, een wijntje, of 3, daar en overheerlijke toastjes bij mijn favoriete serie. Zo zagen mijn avonden eruit qua eten. Daarnaast had ik tijdelijk even geen baan, waardoor mijn ritme veranderde. Ik was lui en lag vaak tot in de middaguurtjes in bed. Het gevolg: meer kilo’s die mijn lichaam gingen sieren én minder energie. Het tegenovergestelde van de ‘win-win’ dus…

  Het is niet zo dat ik ineens superdik was. Maar de extra kilo’s die er de afgelopen maanden waren ingeslopen, zorgden er wel voor dat ik een buikje kreeg, en mijn benen waren niet meer zo strak als dat ik zou willen. Ik wilde graag weer terug naar hoe het was. En daarnaast ben ik natuurlijk geen 20 meer, dus afvallen gaat niet meer zo snel als voorheen.

  Maar daar ging ik. Ik probeerde gezonder te eten, verwisselde witte wijn voor de wat gezondere rode variant en kocht een kookboek met makkelijke, maar toch gezonde recepten. Daarnaast besloot ik te gaan hardlopen. Helaas bleven mijn hardloopschoenen te vaak staan, omdat ik daar het juiste ritme daarin niet kon vinden. Maar ik probeerde het tenminste! En daar was ik al trots op!

  Na ongeveer 4 maanden was ik een paar kilo kwijt, en zat ik veel beter in mijn vel. Alleen de laatste ‘randjes’ wilden er maar niet af. Via een vriendin hoorde ik voor het eerst over cryolipolyse. Hiermee kun je vet plaatselijk laten bevriezen, gaf ze aan. Zo kun je net dat laatste beetje afslanken. Dat is interessant! Via dezelfde vriendin kwam ik uiteindelijk terecht bij Blush Skin Clinic. Ik nam telefonisch contact op om een kennismakingsgesprek te laten inplannen.

  Dat gesprek had ik met eigenaresse Edwina Martin. Het was een erg prettig om even te babbelen over koetjes en kalfjes, en daarnaast ze kon alles duidelijk en goed uitleggen met betrekking tot de cryolipolysebehandeling. Wat mij ook geruststelde, was dat ze al meer dan 10 jaar ervaring heeft als huidexpert. Nadat ze alles stap voor stap uitgelegd had, besloot ik ervoor te gaan!

  Een week later zat ik al in de behandelstoel. De behandeling zelf viel heel erg mee. Het voelde wat koud aan, maar dat is logisch. De behandeling had zelfs iets ontspannends. En dan het resultaat! Dat was na 1 behandeling al te zien, en dat was bijna verbluffend te noemen. Ik ben ongeveer 4 centimeter in omvang kwijtgeraakt. Langzaam leer ik mijzelf weer mooi te vinden, en als ik mijn gezonde leefstijl aanhoud, dan zie ik de toekomst zonnig tegemoet!

  – Sarah (34)

  Oud worden kan altijd nog
  Edwina Martin van Blush Skin Clinic:
  ‘Er jong, fris en strak blijven uitzien: dat wil iedereen wel. In de loop der jaren wordt de huid slapper en daardoor ‘vervagen’ de oorspronkelijke vormen. Gelukkig zijn de technieken om er jonger uit te blijven zien steeds geavanceerder! Wil jij vet kwijtraken zonder naalden, dieet of operatie? Het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. Met cryolipolyse kun je snel en veilig plaatselijk afslanken in een mum van tijd. En hoe fijn: het resultaat is blijvend!’

  Koud!
  ‘De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal apparaat: de CLATUU’, geeft Edwina aan. ‘Dat is een van de nieuwste en krachtigste apparaten voor vetbevriezing. Eerst wordt er een gelpad over het behandelgebied gelegd. Vervolgens zuigt het apparaat het bindweefsel in dit gebied vacuüm met de koelkop. Vervolgens worden deze koppen aangezet, en wordt de temperatuur van de vetcel teruggebracht naar ongeveer -9 graden. Door deze verkoeling zullen de vetcellen afbreken. Het apparaat behoudt een constante temperatuur, wat ook erg bijzonder is. Dit alles zorgt ervoor dat er met de CLATUU maar 1 behandeling nodig is om tot wel 5 cm aan vet te verliezen, terwijl bij andere apparaten soms wel meer dan 6 behandelingen nodig zijn om hetzelfde effect te bereiken.’

  Vet verliezen door te bevriezen
  Edwina: ‘Cryolipolyse kan een oplossing zijn voor het verliezen van vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. Er kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, waaronder de bovenarmen, de benen, billen, heupen en lovehandles, de rug, de taille, en de onderkin. Maar ook de wallen onder je ogen kunnen worden aangepast. Cryolipolyse is dus geschikt voor gezicht én lichaam. Het is geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt.’

  De voordelen van cryolipolyse:
  – Vet kwijtraken op buik, ‘lovehandles’
  en ‘zadeltassen’
  – Bewezen resultaten
  – Slechts 1 tot 3 behandelingen nodig
  – De kwaliteit van de huid wordt verbeterd
  – Vetcellen worden permanent verwijderd
  – Geheel veilige en pijnloze behandeling
  – Geen herstelperiode nodig

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply