Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leg het accent op je sterkste punten
  Rate this post

  Vandaag is het eindelijk zover. Op jouw agenda staat die belangrijke presentatie op kantoor waar je al maandenlang naartoe werkt. Als het goed gaat, ligt de toekomst aan je voeten. Je wilt dan ook op je best voor de dag komen en er tiptop uitzien. Vorige week ben je naar de kapper geweest, je nagels zijn perfect gemanicuurd en je nieuwe jurkje is gestoomd.

  Nu je make-up nog. Je doet het iedere dag, dus het móét lukken, maar je was even vergeten hoe vervelend je wenkbrauwen soms zijn. Het lukt je maar niet om ze goed in vorm te krijgen en zelfs met een nieuw, duur potlood van dat ene topmerk is het resultaat uiteindelijk niet meer dan oké. Je presentatie zal er niet minder goed om gaan, maar je stapt toch een stuk minder zelfverzekerd de deur uit. Dit moet anders!

  PMU
  Permanente make-up, oftewel PMU: je hebt er inmiddels vast weleens van gehoord. Het is een methode waarbij pigmenten worden ingebracht in de huid. Een beetje zoals bij een tatoeage, maar dan minder diep in de huid, namelijk tussen de bovenste twee lagen. Het speciale pigment dat bij de behandeling wordt gebruikt, blijft ongeveer één tot anderhalf jaar mooi. Wanneer je blijvend mooi resultaat wilt, is het verstandig om jaarlijks een opfrisbehandeling te laten doen. Wanneer je voor het eerst PMU laat zetten, behaal je gewenste resultaat in twee of drie behandelingen.

  Goed gevormd
  Wenkbrauwen zoals je ze ziet bij de sterren: daar droom je van. Vol, goed gevormd en precies de juiste kleur. Wanneer PMU door een specialist gezet wordt, kan deze droom werkelijkheid worden. Tijdens een uitgebreid intakegesprek worden je wensen en mogelijkheden besproken. Hierbij wordt onder andere gekeken naar je gezichtsvorm en haarkleur. Op deze manier kunnen de sterke kanten van je gezicht geaccentueerd worden en je minder sterke kanten gecamoufleerd of gecorrigeerd. Daarnaast bespaar je dagelijks tijd én ga je altijd zelfverzekerd de deur uit.

  Lijntje op je ogen/lippen
  Naast PMU voor je wenkbrauwen kun je het ook toepassen op je oogleden. Denk bijvoorbeeld aan een dun lijntje in je wimperrand of ga voor een zogenaamde ‘cat eye’ en laat je ogen altijd spreken. Ook een lipliner behoort tot de mogelijkheden. Door het aanbrengen van een subtiel en zacht lijntje of schaduweffecten kun je je lippen mooi accentueren. ’s Ochtends hoef je alleen nog maar een beetje lipgloss aan te brengen en je kunt de hele wereld aan.

  Geen gezicht is hetzelfde
  Chretienne Hesselberth is gespecialiseerd in het aanbrengen van PMU. Ze is gediplomeerd sinds 2009, maar volgt nog geregeld masterclasses en cursussen om de nieuwste technieken te beheersen en helemaal up-to-date te blijven rond alle ontwikkelingen. Ze vertelt: ‘Ik werk met gezichten en geen gezicht is hetzelfde. Het resultaat is daarnaast ook nog eens voor iedereen zichtbaar, dus het is ontzettend belangrijk om altijd voor de mooiste en beste resultaat te gaan.’

  Medische pigmentatie
  Medische pigmentatie (of ‘dermatografie’) is een vorm van permanente make-up die kan worden ingezet wanneer er sprake is van haarverlies door een ziekte of aandoening. Ook kan pigment hersteld worden bij littekens of brandwonden en kan een tepelhof worden gecorrigeerd. Littekens worden door de behandeling niet alleen minder opvallend, maar ook soepeler en zachter, waardoor je meer bewegingsvrijheid krijgt.

  Wanneer ga je voor PMU?
  – als je er dag én nacht perfect wilt uitzien
  – bij ziekte of verlies van wenkbrauwen
  – voor het corrigeren van wenkbrauwvormen
  – wanneer je tijd wilt besparen
  – voor mooie gevormde lippen

  Wist je dat…
  … je in de nieuwe online beautyshop van Chreties Colors ook al je favoriete beauty- en cosmeticaproducten kunt kopen? Alle producten zijn 100% natuurlijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply