Rate this post
 • Leg jezelf vast
  Rate this post

  Hé, wat fijn dat je deze rubriek openslaat! Heb jij de afgelopen edities ook gelezen? Alle teksten en fotografie kwamen bij mij vandaan; Loretta!

  Al twee jaar lang staat mijn website onderaan op deze pagina’s. Misschien heb je hem weleens bekeken. Hij heeft nu een metamorfose ondergaan! Een mooi moment dus om hem in het zonnetje te zetten. Als afsluiter van twee jaar ‘Gewoon Speciaal’ vertel ik in deze uitgave wat ik nog meer doe én wat ik voor jou kan betekenen.

  Mijn verhaal
  Mijn focus op mensen, mijn eigen omgeving en mijn drang om dicht bij het alledaagse te blijven is kenmerkend voor mij. Dit geldt zowel voor wie ik ben als persoon als voor mijn werk.
  Waar ik ben begonnen in de fotografie, ben ik mijzelf inmiddels steeds verder aan het ontwikkelen in het vertellen van verhalen. Voorheen deed ik dat alleen visueel in de vorm van foto’s, maar inmiddels doe ik dat ook door het schrijven van teksten en het maken van visuele uitingen. Nu heb ik het over combinaties van beeld, tekst en vormgeving. Het gaat in feite allemaal om (beeld)communicatie. Als ik dit dan ook nog in een goed bewaakte huisstijl mag gieten, ben ik helemaal gelukkig.

  Het alledaagse
  Jouw omgeving zit vol met verhalen! Verhalen van mensen, gebeurtenissen, harde werkers, reizigers, vriendschappen, relaties enzovoorts. In de hedendaagse drukte ontstaan er nieuwe verhalen; iedere dag weer. Het vertellen van deze verhalen past helemaal in mijn straatje. Dit inspireert me en is het uitgangspunt geworden voor mijn werk. Daarbij vind ik het supermooi om mij te richten op het alledaagse, dat vaak minder aandacht krijgt dan het verdient.

  Tijdelijke actie
  Jouw verhaal is het waard om vast te leggen! Daarom heb ik tot eind 2022 voor de lezers van ‘Gewoon Speciaal’ een actie: voor €100,- krijg jij een fotoshoot van één uur op locatie. Dit kan in jouw eigen omgeving zijn of op een andere specifieke plek. Misschien wil jij wel dat ik je vastleg tijdens jouw favoriete bezigheid, bij een hobby of voor jouw eigen onderneming. Vooraf bespreken we samen waar jij naar op zoek bent. De actie geldt voor één persoon binnen de gemeentes Den Haag en Leidschendam-Voorburg.
  Wil jij de fotoshoot met meer personen of zit jij net buiten de regio? Laat het me weten; dan stuur ik je een offerte op maat.

  Wat kan ik voor jou doen?
  Naast mijn persoonlijke projecten heb ik inmiddels voor steeds meer uiteenlopende opdrachtgevers mogen werken. Van bedrijven tot particulieren: met veel enthousiasme ga ik een samenwerking aan. Wil jij méér dan een ‘gewone’ foto? Of weet je nog niet precies wat je zoekt? Dan denk ik graag met je mee!

  Door mijn verhaal te lezen ken je mij al een beetje beter. Neem nu verder een kijkje op mijn website. Je zult mijn uitgangspunt terugvinden in mijn portfolio en daarin ook een stukje van mijn verhaal ontdekken.

  Loretta

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply