Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekker bewegen in de frisse buitenlucht
  Rate this post

  Wil je naar buiten en iets doen wat écht ontspannend is? Ga golfen! Het leuke aan de golfsport is dat je voor een uurtje of twee je hoofd even helemaal leeg kan maken. Lekker een balletje slaan in de frisse buitenlucht, terwijl je alles om je heen even vergeet…

  De golfbaan
  Bij Golftuin Zwolle is een laagdrempelig golfterrein waar iedereen die dat wil kan genieten van golf. Er is geen golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig. Golftuin Zwolle beschikt over een 9 holes par-3-baan met 18 afslagplekken, waarbij de totale lengte net onder de 1000 meter zit. Alle vaardigheden die je hebt opgedaan kun je toepassen op het terrein. De par-3-baan is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers. En het mooie is: golfen is bij Golftuin Zwolle helemaal coronaproof!
  Als je wilt, kun je bij Golftuin Zwolle je GVB halen, en je kunt lid worden van een vereniging, waarbij je wedstrijden speelt.

  Allerlei arrangementen
  Golftuin Zwolle heeft verschillende arrangementen, al of niet inclusief een spelletje golf of een golfclinic. Neem contact op over de mogelijkheden!

  Kinderen
  Ook voor kinderen is er genoeg te beleven op het terrein. Zo kunnen ze golflessen volgen en is er een groot springkussen waarop ze zich kunnen vermaken. En op het terrein kunnen ook bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes gehouden worden!

  Rondje Zwolle
  Golftuin Zwolle is ook start- en finishpunt van het Rondje Zwolle, een fietsroutenetwerk in en om de Hanzestad. Hier kun je dan ook je auto parkeren als je de omgeving per fiets verkent.

  De Orangerie
  Op het terrein van Golftuin Zwolle bevindt zich De Orangerie, een gezellige horecagelegenheid meet meerdere zalen. Hier kan iedereen terecht voor bijvoorbeeld een lunch, high tea, een besloten buffet of een barbecue, of gewoon een kop koffie of thee. Maar ook voor een vergadering, training of (familie)feest ben je er aan het juiste adres. In overleg kan de gehele catering verzorgd worden.

  Buiten is een groot terras.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply