Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekker creatief aan de slag
  Rate this post

  Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur van het moederschap? En wil je ­lekker creatief aan de slag gaan, bij­voorbeeld samen met je vriendinnen?
  Ga schilderen!

  Op 21 april 2016 start de cursus ‘Schilderlessen nieuwe stijl’ in Buurthuis De Meerpaal! Wat kun je verwachten? In 10 lessen ga je een ontdekkingsreis maken in de wereld van materialen en technieken. In iedere les komt er een andere soort materiaal en/of techniek aan de beurt, zoals oliepastel, ecoline en acrylverf. Ook het werken met verschillende onder­gronden komt aan bod. Vooral het experimenteren en het plezier van het creatief bezig zijn, zijn belangrijk! Daarom is het ook zo leuk om deze cursus samen met je vriendinnen te doen!
  Het vervolg ‘Schilderen nieuwe stijl 2’ begint in september 2016. In deze lessen leggen we een praktische link naar bekende kunstenaars.
  Hoe doet Picasso dat toch, of Mondriaan?
  Geïnspireerd door verschillende kunstenaars gaan we hier onze eigen draai aan geven.
  Dat en nog meer gaan we ontdekken in deze lessen. We werken met gekke materialen,
  gaan scheuren, plakken, verven enzovoort.
  Ook gaan we kijken naar verhoudingen.
  Wanneer is een schilderij spannend of ‘af’ voor jou? Heb je al interesse? Van 21 april tot en met 30 juni kun je elke donderdagavond (uitgezonderd de vakanties) van 19.45 tot 21.30 uur naar hartenlust schilderen in Buurthuis De Meerpaal.
  De cursus ‘Schilderen nieuwe stijl’ bestaat uit
  10 lessen en kost € 11,- per les; in totaal dus
  € 110,-. Er kunnen maximaal 8 personen ­deelnemen aan de cursus. Wil je eerst meer informatie, wil je je opgeven of meedoen aan een middag- of dagworkshop? Mail dan naar info@marianne-atelier.nl.
  Alvast veel creativiteit en schilderplezier toegewenst!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply