Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekker eten, geen honger en toch afvallen!
  Rate this post

  Je wil afvallen, maar hoe doe je dat? Je krijgt van allerlei kanten goedbedoelde adviezen, maar helpen die ook? Als je op een verantwoorde manier gewicht wil kwijtraken én op een gezond gewicht wil blijven, kun je dat het beste onder begeleiding doen.

  Ik ben Joyce Knoops, jouw voedingscoach in Moordrecht en Dordrecht. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, ­gewichtsconsulente en NLP slank-coach met de kennis van de laatste ontwikkelingen en trends in voeding. Als voedingscoach help ik jou, samen met het lifestyleprogramma van PowerSlim, om stap voor stap bewust en gezond te gaan eten, zodat ook jij je ideale gewicht bereikt en behoudt.

  PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslank­programma dat erop gericht is je streefgewicht te behalen én te behouden. Het feit dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim, maakt dat het programma gemakkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven kunt volhouden.

  Ruim assortiment
  Voor een goed resultaat is de juiste balans tussen kool­hydraten, eiwitten en vetten erg belangrijk. Het PowerSlim assortiment bestaat uit ruim 120 verschillende producten, variërend van toast, soep, muesli, broodjes, repen en pasta tot heerlijke smoothies, desserts en zelfs cappuccino. Omdat ook vlees, vis, ei en groenten tijdens het ­programma zijn toegestaan, blijft mee-eten met het gezin heel ­eenvoudig. Zelfs een etentje buiten de deur hoort dus tot de mogelijkheden.

  Begeleiding
  Het bereiken en vasthouden van een gezond en ­evenwichtig eetpatroon kan best een opgave zijn, en juist daarom is begeleiding zo belangrijk. Niet alleen tijdens het afvallen, maar zeker ook daarna. Daarom bied ik tot een jaar na het traject gratis begeleiding.

  Wil jij je ook slank de zomer in? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek en ga samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s!

  – Joyce Knoops

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply