Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekker eten, geen honger en toch afvallen!
  Rate this post

  De zomer komt eraan en jij wil natuurlijk niets liever dan dat jurkje weer passen en zelfverzekerd in je bikini op het strand liggen. Je wilt graag snel en blijvend resultaat, maar vindt het ook belangrijk op een gezonde manier af te vallen en dat natuurlijk zónder honger. Goed nieuws: dat kan!

  Sinds 2013 werkt Bianca Aarts in haar beautysalon met het PowerSlim-programma en inmiddels heeft zij veel vrouwen geholpen om hun streefgewicht te bereiken. PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is je streefgewicht te behalen én te behouden. Bianca: ‘Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim, maakt dat het programma gemakkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven kunt volhouden.’

  Ruim assortiment
  Voor een goed resultaat is de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten erg belangrijk. Er wordt daarom gebruik gemaakt van de speciale producten van PowerSlim. Vaak wordt bij maaltijdvervangers gedacht aan shakes, maar de tijd dat er enkel shakes waren om af te vallen is met de PowerSlim producten echt voorbij. Het PowerSlim assortiment bestaat uit ruim 120 verschillende producten, variërend van toast, soep, muesli, broodjes, repen en pasta tot heerlijke smoothies, desserts en zelfs cappuccino. Omdat ook vlees, vis, ei en groenten tijdens het programma zijn toegestaan, blijft mee-eten met het gezin heel ­eenvoudig. Zelfs een etentje buiten de deur hoort dus tot de mogelijkheden.

  Begeleiding
  Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig eetpatroon kan best een opgave zijn, en juist daarom is begeleiding zo belangrijk. Niet alleen tijdens het afvallen, maar zeker ook daarna. Bianca: ‘Ik hecht veel waarde aan begeleiding en geef mijn klanten dan ook de aandacht die ze nodig hebben. Dit gaat vaak verder dan alleen de wekelijkse weegmomenten: ook tussendoor ben ik bereikbaar voor vragen, een luisterend oor of een peptalk. Daar ligt mijn kracht.’

  Wil jij je ook slank de zomer in? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek en ga samen met Bianca de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s!

  Naast PowerSlim kun je bij Bianca’s Finishing Touch ook terecht voor deskundig advies op het gebied van kleur, kleding en make-up.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply