Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekker in je vel
  Rate this post

  We leven in een hectische tijd, waarin er van alles van je verlangd wordt, zoals het huishouden combineren met een drukke baan, meedoen met activiteiten op de school van je kinderen, leuke dingen doen met je partner enzovoort enzovoort. En je zou eigenlijk wat aan je gezondheid willen doen, koken met verse ingrediënten en een paar kilootjes eraf mag ook wel; misschien een beetje meer bewegen. Om maar te zwijgen van een beetje ‘quality time’ voor jezelf. Maar waar moet je al die tijd vandaan halen?

  Bedenk eerst dat je al die taken die er van je verlangd worden, het beste kunt uitvoeren als je goed in je vel zit. Je beter voelen door te doen wat je graag zou willen, gezond eten, meer bewegen en kilootjes eraf, zorgen ervoor dat je beter in je vel komt te zitten. En natuurlijk kost dat tijd, maar niet zoveel tijd als je in eerste instantie denkt.

  30-minutentraining
  Bij Curves train je slechts 30 minuten, met een optimaal resultaat. Onder begeleiding van een Curves coach die je motiveert, ga je zeker je fitnessdoelstelling behalen. Het programma is een complete cardio- en krachttraining, waarbij je elke keer tot 500 kilocalorieën verbrandt. En dat in slechts 30 minuten. De toestellen werken met hydraulische weerstand, waarbij je elke grote spiergroep traint. Plan de 30-minuten-Curves-training in in je dagelijkse routine en je hebt een prima work-out. Gewoon je sporttas inpakken en na werktijd lekker komen trainen of in je pauze; het duurt immers maar 30 minuten. En of je het nu doet om af te vallen, om meer energie te krijgen of omdat je steviger in je vel wilt zitten: het kan allemaal in het Curves circuit. Je zult merken dat wanneer je regelmatig komt, je al snel resultaat zult boeken. Voor een optimaal resultaat bevelen we drie keer per week trainen aan. Maar vaker komen mag natuurlijk altijd. We zijn immers zes dagen per week geopend.

  Zumba-lessen
  En als je van variatie houdt, dan kun je ook meedoen met onze unieke Zumba-lessen. Deze trainingen combineren het opzwepende ritme van Zumba met de effectieve krachttraining van Curves. Je traint je spieren en verbrandt ook nu honderden kilocalorieën. En het mooie is dat je niet eens door hebt dat je aan het sporten bent, omdat je dit met zoveel plezier doet. Sporten hoeft helemaal niet veel tijd te kosten; zeker niet als je dat bij Curves doet.

  Dus wandel onze Curves-vestiging binnen en begin jouw nieuwe levensstijl vandaag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply