Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekker lopen, wie wil het niet?
  Rate this post

  Wandelen, winkelen en sporten zonder klachten. Gewoon lekker lopen. Wie wil het niet? Zonder belemmering en zonder pijn. Gelukkig kunnen de specialisten van A. van der Linden veel klachten snel en vakkundig oplossen.

  Hebt u last van uw voeten? Wacht dan niet langer en maak gebruik van het gratis voetonderzoek. Bij A. van der Linden Centrum voor Voetklachten bekijken ze de stand van uw voeten en maken ze diverse voetafdrukken. Ten slotte adviseren zij u vrijblijvend. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

  Samen sterker
  Samen sta je sterker. De orthopedisch schoentechnici van A. van der Linden houden spreekuur in het Amphia ziekenhuis en het revalidatiecentrum te Breda. Zij werken nauw samen met uw eigen arts. Door deze bundeling van kennis en kracht zoeken zij samen naar de oplossing die het best bij uw specieke situatie past. Met directe lijnen naar elkaar. Zo kunnen zij adequaat en alert reageren op uw vragen en klachten. Welke aanpassing is voor u het meest zinvol? Hoe kunnen zij uw klachten het best en het snelst oplossen? Samen komen ze tot een betere oplossing. Het gaat immers om maatwerk.

  U staat centraal
  A. van der Linden Centrum voor Voetklachten is een bedrijf dat orthopedische voethulpmiddelen ontwikkelt en ­produceert. Iedereen die een hulpmiddel nodig heeft, kan er onder andere terecht voor orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen, inlays en aanpassingen aan eigen confectieschoenen. Kortom, alles waarmee u zich ­beter kunt bewegen. Vanaf het eerste moment dat u in contact komt met A. van der Linden tot aan de nazorg: u staat centraal.

  Second opinion door een vakkundig specialist
  Twijfelt u aan uw huidige schoentechnische oplossing? Een second opinion kan dan een uitkomst bieden. Dit betekent dat onze specialist uw schoenvoorziening opnieuw beoordeelt. Zo heeft u meer zekerheid.

  Meerwaarde
  Daarin zit ook de meerwaarde die u van A. van der Linden mag verwachten. U kunt niet alleen rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, maar ook op de juiste ondersteuning. Advies, begeleiding, service en betrokkenheid zijn vanzelfsprekend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply