Rate this post
 • Lekker sporten in de buitenlucht
  Rate this post

  Je vindt het belangrijk om te werken aan je gezondheid, maar je ziet het niet zitten om in een sportschool bezig te zijn. Ga je liever lekker buiten aan de slag? Dan is bootcamp geschikt voor jou!

  Bootcamp is een vorm van fitness waarmee je in de frisse buitenlucht aan de slag gaat met jouw eigen doel, zoals fitter worden, afvallen, sterker worden of meer uithoudingsvermogen kweken. Je doet, in groepsverband, allerlei oefeningen onder begeleiding van een ervaren en professionele trainer. Daarbij maak je onder andere gebruik van materialen die buiten te vinden zijn, zoals trappen, banken, boomstammen en klimrekken. Doordat je in een groep sport, kun je steun vinden bij anderen in de groep en ervaringen uitwisselen. Rachelle Verweij biedt 4 keer per week bootcamplessen aan, waarvan 2 in Dordrecht en 2 in Streefkerk. Voor meer informatie zie de website.

  Personal Training
  Als je nét even wat meer persoonlijk begeleiding wilt hebben, kun je kiezen voor Personal Training. Op basis van een intakegesprek maakt Rachelle een plan dat op jouw specifieke doel en situatie is afgestemd. Vervolgens werk je in een periode van minimaal 12 weken toe naar dat doel, waarbij je zelf kunt kiezen of je 1 of 2 keer per week traint. Dat kan bij jou thuis zijn, maar ook buiten of in de binnenruimte van Personal Training Dordrecht, waar je gebruik kunt maken van allerlei fitnessmaterialen. Bovendien krijg je voedingsadviezen op maat.

  Over Rachelle
  Rachelle is 27 jaar en heeft eerder op hoog niveau geturnd. Vervolgens heeft ze ruim 6 jaar bij een filiaal van een fitnessketen gewerkt, totdat ze in juni 2016 haar eigen onderneming is begonnen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply