Rate this post
 • Lekker strak in je vel
  Rate this post

  Ooit was je huid strak en glad. De laatste jaren zie je echter dat je huid, net als de tijd, niet heeft stilgestaan. Je strakke buikje heeft, bijvoorbeeld door een zwangerschap, plaatsgemaakt voor een lief bolletje. Je benen zijn voorzien van putjes en bobbeltjes. Helemaal vrouwelijk, maar misschien niet helemaal wat jij het liefste in de spiegel ziet.

  Endermologie® is een mechanische bindweefselmassagetechniek van LPG®. Deze gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat jouw lichaamseigen cellen weer aan het werk worden gezet voor anti-aging en bodycontouring.

  Bij Slim & Beautiful wordt gebruik gemaakt van het nieuwste LPG®-apparaat: de Alliance. Het systeem heeft een driedimensionale behandelkop, waarbij er 3 aandachtsgebieden in 1 handeling tegelijkertijd behandeld kunnen worden. Het resultaat: snel, effectief en pijnloos een mooi resultaat! De behandelingen kunnen onder andere worden ingezet voor het gladstrijken van cellulite (de bekende ‘sinaasappelhuid’), vetvermindering en het verstevigen van de huid.

  Ook voor het gezicht
  De techniek kan niet alleen ingezet worden op het lichaam, maar ook op het gezicht en de hals. Hier zorgt de behandeling voor anti-aging: rimpels kunnen worden opgevuld, de huid kan steviger worden gemaakt en je huid krijgt een mooiere teint doordat de bloedcirculatie wordt verbeterd. Ook een onderkin en donkere kringen en wallen kunnen aangepakt worden met Endermologie®.

  Pijnloos
  Al na één behandeling kun je direct het verbluffende resultaat ervaren, maar ook hier geldt dat de resultaten blijvend meer zichtbaar zijn na behandelingen in kuurverband. De behandelingen zijn 100% natuurlijk, pijnloos en zonder bijwerkingen, en geschikt voor vrouwen én mannen.

  Meer weten? Kijk op de site van Slim & Beautiful. Daar vind je ook filmpjes van de behandeling.

  Over Slim & Beautiful
  Slim & Beautiful is dé plek in Zeeland voor alles op het gebied van beauty & lifestyle! Even helemaal weg van de alledaagse stress en hectiek, zodra je binnenkomt in de sfeervolle salon. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, ontstressen en resultaat: dat is waar Slim & Beautiful voor staat. Of je nu komt om te bewegen, voeding, lichaamsbehandeling, gezichtsbehandeling of een heerlijke massage, bij Slim & Beautiful krijg je de volle aandacht die je verdient!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply