Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekker in je vel tijdens je menstruatie
  Rate this post

  Het vrouwelijk lichaam is een wonderlijk geheel en zit hormonaal vernuftig in elkaar. De maandelijkse menstruatie met alle bijkomende klachten is daar een mooi, maar soms ook vervelend, voorbeeld van.

  De menstruatie: de ene vrouw doorloopt deze dagen zonder problemen en de andere vrouw is er echt ziek van. Ook de dagen voordat je ongesteld moet worden, ­kunnen vreselijk zijn. Iedere vrouw met PMS, Premenstrueel ­Syndroom, kan daarover meepraten. Je voelt je depressief en doodop, de emoties vliegen door je lijf en je snakt ­continu naar vet voedsel. En dat iedere maand weer…

  Hormonale balans
  Ieder hormonaal stelsel werkt weer anders, maar wat voorop staat is dat er een balans moet zijn. Je zou dus kunnen stellen dat als je veel menstruatieklachten hebt, je hormonaal niet in balans bent. Vrouwen met menstruatieklachten denken vaak dat ze hier mee moeten leren omgaan, maar het is mogelijk om de klachten op te lossen en ook tijdens je menstruatie weer lekker in je vel te zitten.

  Genieten van jouw vrouwelijke proces
  Om de hormonale balans te herstellen, is shiatsu een mooie en effectieve methode. Deze Japanse drukpuntenmassage bevordert het spierstelsel, verwijdert afvalstoffen, reguleert het zenuwstelsel en heft blokkades op. Na iedere shiatsubehandeling komen je lichaam en geest meer in balans. Je gaat merken dat PMS vermindert en de menstruatie met minder klachten verloopt. Wat een verademing! Zo kun je steeds meer gaan genieten van jouw vrouwelijke proces en de wonderlijke kant ervan inzien.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply