Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekker werken aan je gezondheid
  Rate this post

  In een tijd waarin veel mensen bewust met hun lichaam bezig zijn, weten we dat voor een goede gezondheid alleen bewegen of alleen een dieet niet volstaat. Het beste resultaat geeft een combinatie van gezonde voeding, beweging en tijd voor ontspanning. Hiervoor hebben we een uniek concept in huis.

  Sinds 3 jaar beschikken we over de SUN400 XL. Dit is een apparaat waarbij de klant een infraroodtraining kan volgen. De voordelen hiervan zijn onder andere een versnelde vetverbranding (zorgt voor versneld omvang- en gewichtsverlies) en het verwijderen van gifstoffen (cellulitevermindering en een gezonder en fitter lichaam). Daarnaast zorgt de training voor een verhoogde bloedcirculatie, hetgeen een positieve uitwerking heeft bij het herstellen van blessures. Het volgen van een trainingsessie is 5 keer zo intensief als een normale trainingsessie. Na de training volgt een relaxsessie van 25 minuten. Binnen deze sessie wordt de naverbranding en vet­verbranding op gang gehouden.

  Milon Cirkel
  In januari 2017 zijn we gestart met de Milon Cirkel. De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. De manier van training komt heel dicht in de buurt van Personal Training. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je doet 6 spierversterkende oefeningen en tussendoor werk je aan je conditie. Je kunt echt niets meer fout doen. Geen gedoe meer met zittingen die je moet verstellen of gewichten die je moet veranderen.

  Body Support
  Wil je écht wat gewicht kwijt, en in vorm komen? Dan is Body­ Support wat voor jou! Hierbij ga je niet ‘op dieet’, maar je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Je past je voeding aan waar dat nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is. Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen, ga dan samen met je coach van EMC Slank & Fit aan de slag voor die paar kilootjes minder. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply