Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekkerder in je vel met yoga
  Rate this post

  We hebben het druk en zijn in het dagelijks leven erg gefocust op wat er om ons heen gebeurt. We hebben maar weinig aandacht voor ons lichaam en wat er in ons hoofd omgaat. Allerlei gedachten gaan er door je hoofd, en dat kan leiden tot stress.

  Yoga helpt je om bewust je lichaam te ont­spannen en maakt het tegelijkertijd sterker, flexibeler en gezonder. Door je volledig te concentreren op je lichaam en je ademhaling, blijft er geen ruimte over om te piekeren over je dagelijkse zorgen.

  Je hoeft helemaal geen topsporter te zijn om de oefeningen te doen: iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Bij yoga gaat het niet om presteren.
  Met DeugdenYoga staat er telkens een kwaliteit centraal, zoals moed, begrip, liefde, kracht of onthechting, en worden de diepere betekenissen van een deugd geïntegreerd in houdingen, meditaties en affirmaties. Elke les start met het lezen van een deugdenkaart, waardoor je meer komt te weten over de diepere betekenis van die deugd. Je leest over bijvoorbeeld kracht, praat over kracht, doet yogahoudingen die je lichaam krachtig maken en voelt in de les je kracht groeien. Naast DeugdenYoga geef ik ook Yin yoga.
  Eenwording van lichaam, geest en ziel: dat is wat je met yoga kunt bereiken. Ik kan je nog meer vertellen over yoga, maar omdat je yoga vooral moet ervaren, nodig ik je uit voor een gratis proefles! Afspraak maken? Neem contact op of kom eens langs.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply