Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekkerder in je vel met yoga
  Rate this post

  We hebben het druk en zijn in het dagelijks leven erg gefocust op wat er om ons heen gebeurt. We hebben maar weinig aandacht aan ons lichaam en wat er in ons hoofd omgaat. Allerlei gedachten gaan er door je hoofd, en dat kan leiden tot stress. Yoga kan je helpen om je te focussen op je lichaam en je gevoel, zodat je bewuster in het leven gaat staan.

  Met yoga maak je je lichaam soepeler en je spieren sterker. De lessen bestaan uit onder meer losmaak-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Je hoeft helemaal geen topsporter te zijn om de oefeningen te doen: iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Bij yoga gaat het niet om presteren.
  Bij De Yoga Studio kun je ook terecht voor zwangerschapsyoga of Shantala baby­massage. Zwangerschapsyoga is een geweldige manier om bezig te zijn met je zwangerschap en met je ongeboren kindje, en om je voor te bereiden op de bevalling. Voor Wilma Veldhuis is het ontstaan van nieuw leven bijzonder.
  Ze begeleidt je graag tijdens jouw zwangerschap een stukje op weg in jouw moederschap.
  Shantala babymassage zorgt voor een mooie verbinding tussen ouder en kind. Naast ontspanning heeft het een gunstig effect op de geestelijke en emotionele ontwikkeling van je kindje.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply