Rate this post
 • Lekkerder in je vel door universele energie
  Rate this post

  Zeg eens eerlijk: wil je op werk- en privégebied altijd alles perfect doen? Verlies je jezelf hier steeds meer in? Dan kun je de hand schudden van vele andere moeders. Doordat je jezelf continu overvraagt, stapelt stress zich op tot een hoogtepunt, met als gevolg vervelende klachten waar je niet op zit te wachten.

  Je bent tot heel veel in staat. Toch zijn er grenzen die je soms maar moeilijk kunt aangeven. Juliëtte van Gent van de praktijk Zinadô kan met behulp van reiki helpen bij het bewaken van je grenzen en het terugvinden van je ware ‘ik’. Reiki is een Japanse genezingsvorm waarbij Juliëtte met haar handen universele levensenergie doorgeeft. Tijdens een reikibehandeling wordt niet symptoombestrijdend gewerkt, maar gaan jullie juist bezig met het oplossen van de oorzaak van jouw klachten. Reiki werkt niet volgens vaste patronen, maar doet wat voor jou op dat moment het beste is voor je lichaam of geest. Veel mensen ervaren na een reikibehandeling een voldaan en ontspannen gevoel. Soms komen er onverwerkte emoties vrij of ervaar je een diepe vermoeidheid na een behandeling.

  Reiki kan tevens helpen bij het beantwoorden van dieperliggende levensvragen als ‘Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?’ De antwoorden op deze vragen geven jou een stuk duidelijkheid en rust en bevordert jouw persoonlijke groeiproces. Zo kun je jouw levenspad vol energie vervolgen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply