Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekkerder in je vel met yoga
  Rate this post

  Wie kent dat niet? Alles draait om tijd, en je moet van alles: op tijd op je werk zijn, je kind moet op tijd op school zijn, deadlines moeten op tijd gehaald worden enzovoort enzovoort. Je hebt het altijd maar druk, en te weinig tijd voor jezelf.

  In het dagelijks leven zijn we erg gefocust op wat er om ons heen gebeurt. We hebben maar weinig aandacht voor ons lichaam en wat er in ons hoofd omgaat. Allerlei gedachten gaan er door je hoofd, en dat kan leiden tot stress. Yoga kan je helpen om je te focussen op je lichaam en je gevoel, zodat je bewuster in het leven gaat staan. Met yoga maak je je lichaam soepeler en je spieren sterker.
  Elke les begint met een rustmoment, waarna er aandacht is voor je lichaam: hoe voelt het aan? Daarna focus je je op je ademhaling, gevolgd door simpele bewegingsoefeningen, die je je laten ontspannen. Door de oefeningen en houdingen kom je beter in contact met je lichaam, je gedachten en je gevoelens. Op die manier verbindt yoga je binnen- en buitenkant.
  De lessen werken ook door wanneer je van je matje gekomen bent, zodat je in het dagelijks leven meer innerlijke rust hebt en meer in evenwicht bent. Met yoga gun je jezelf een moment van rust te midden van alle hectiek!
  Bij Yoga Praktijk de Lotusknop vinden de groepslessen plaats in Buurthuis de Buitenkans Ambt. Dorknoperlaan 59 in Almere.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply