Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Lekkerder in je vel met yoga

    Wie kent dat nou niet? Alles draait om tijd, en je moet van alles: op tijd op je werk zijn, je kind moet op tijd op school zijn, deadlines moeten op tijd gehaald worden enzovoort enzovoort. Je hebt het altijd maar druk, en te weinig tijd voor jezelf.

    In het dagelijks leven zijn we erg gefocust op wat er om ons heen gebeurt. We hebben maar weinig aandacht voor ons lichaam en wat er in ons hoofd omgaat. Allerlei gedachten gaan er door je hoofd, en dat kan leiden tot stress. Yoga kan je helpen om je te focussen op je lichaam en je gevoel, zodat je bewuster in het leven gaat staan. Met yoga maak je je lichaam soepeler en je spieren sterker. Elke les begint met een rustmoment, waarna er aandacht is voor je lichaam: hoe voelt het aan? Daarna focus je je op je ademhaling, gevolgd door simpele bewegingsoefeningen, die je je laten ontspannen. Door de oefeningen en houden kom je beter in contact met je lichaam, je gedachten en je gevoelens.
    Op 4, 5 & 6 november 2016 houdt Cristaly Yoga een yoga-weekend, met verschillende yogalessen per dag (verschillende stijlen), diverse lezingen, wandelingen, heerlijke (vegetarische) maaltijden door Frouke Vonk (die op zaterdag een kookworkshop geeft), massages, lekker lezen, bijkletsen, ontspannen en inspannen. Dit weekend is ook leuk als je nooit eerder yoga hebt gedaan. De locatie is een prachtige lodge in Nieuw Allardsoog, omringd door heide en bos, vlakbij Bakkeveen. Kosten € 295,- all-in. Een eenpersoons kamer kost € 350,- (indien beschikbaar). Zie de website voor meer informatie.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply