Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekkerder in je vel met yoga
  Rate this post

  Alles draait om tijd, en je moet van alles. Je hebt het altijd maar druk, en te weinig tijd voor jezelf.

  We hebben weinig aandacht voor ons lichaam en wat er in ons hoofd omgaat, en dat kan leiden tot stress. Yoga kan een rustpunt voor je zijn en je helpen om te focussen op je lichaam en gevoel, zodat je bewuster in het leven gaat staan. Het is een manier om je vitaal te voelen en meer ontspannen te zijn. Door de focus te leggen op de adem, beweging en verstilling geven de yoga oefeningen kracht, souplesse en innerlijke rust. Daarbij word je uitgenodigd om met aandacht jezelf in de yoga te beleven.  Je komt meer in balans en dichter bij jezelf.
  Iedere les bestaat uit staande, zittende en liggende yoga-oefeningen waarbij de adem een belangrijke rol speelt.
  De adem is de spiegel van je zijn. De manier waarop je ademt, zegt veel over hoe je op dat moment functioneert. Als je veel last hebt van stressklachten, zal de adem oppervlakkig en hoog in de borst zijn, met alle klachten van dien. Voel je je veilig en ontspannen, dan is de adem diep en volledig. Dit principe geldt ook andersom: door de adem te verdiepen en kalm te laten zijn, zal dat de geest positief beïnvloeden.
  YogaBalans Culemborg biedt ook speciale lessen Gentle Yoga. Dit is een zachte vorm van yoga, geschikt voor mensen met (chronische) klachten, vermoeidheid, burn-out of die herstellende zijn van een ziekte. Bij deze milde yoga kom je op een rustige manier weer  tot jezelf.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply