Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lentekriebels!
  Rate this post

  Een nieuwe lente betekent een nieuw begin. En dat geldt niet alleen voor de natuur om je heen, maar ook voor jezelf. Kijk maar eens naar onderstaande tips voor een frisse start.

  Update je uitstraling
  Geef je huid een boost met een heerlijke gezichtsbehandeling na een peeling of scrub. Of maak een afspraak voor een make-up advies. Hierbij krijg je een hoop tips en trucs waar je écht iets aan hebt.

  Mest je kledingkast uit
  Ga eens kritisch door je kledingkast heen. Heb je dat leuke jurkje of dat hippe jasje al meer dan een jaar niet gedragen? Geef het dan weg of verkoop het.

  De houdbaarheid van verzorgingsproducten
  Wist je dat make-up- en verzorgingsproducten maar beperkt houdbaar zijn? Gooi alles weg wat je al langer dan een jaar geleden hebt opengemaakt. Vul je make-upvoorraad weer aan met de nieuwste voorjaarskleurtjes, zoals de limited edition ‘Glamourouse’ van Pupa Milano. Kijk snel op onze Facebookpagina!

  Gezond kleurtje
  Je huid oogt na de winter vaak wat vaal en bleek. Wanneer je af en toe onder de zonnebank gaat, heb én houd jij alvast een mooi bruin kleurtje.

  Ontspan!
  Neem jij wel regelmatig de tijd om te ontspannen? Ga eens lekker wandelen in de natuur of kom gewoon wat vaker langs bij ons voor een lekkere lichaamsmassage of mooi verzorgde nagels.

  Gooi je voeten bloot
  Zijn jouw voeten al ‘summerproof’? Kom eens langs voor een pedicurebehandeling en laat gelijk je nagels in een vrolijk kleurtje lakken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply