Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lessons in lingerie #4
  Rate this post

  Houd jij ook van sporten, maar zitten jouw borsten soms in de weg of bewegen ze soms te veel? Een sport-BH is een speciale BH die speciaal gemaakt zijn om tijdens het sporten te dragen. En ze zijn er niet alleen in grijs of zwart. Tegenwoordig passeren alle mooie kleuren de revue, zodat ook het aanschaffen van een sport-BH een feestje is!

  Perfecte pasvorm
  Anita sportondergoed onderscheidt zich van andere sport-BH’s door de hoge functionaliteit. Uitgebreide draagtests garanderen een buitengewone pasvorm en optimale steun bij elke sport tot in de grote cupmaten. De BH’s zijn ademend en van waterregulerende materialen vervaardigd, die een aangenaam droge huid garanderen. De vormen omsluiten de borst goed, zodat die nauwelijks kan bewegen, wat vooral bij een grotere borst belangrijk is.

  Comfortabel sporten
  Het is belangrijk om een goede sport-BH te dragen omdat je borsten tijdens intensieve beweging extra steun nodig hebben. Een sport-BH biedt niet alleen comfort maar ook bescherming. Een sport-BH zit strak, maar knelt niet! Voor je borsten is intensieve beweging als hardlopen niet heel fijn. Het zorgt voor druk op het weefsel van je borsten en huidstructuren. Dit kan leiden tot beschadigingen. Op de lange termijn kan de huid erdoor gaan uitrekken en dan gaan je borsten hangen. Het dragen van een gewone BH kan de schokken met 38% terugbrengen. Een speciaal gemaakte sport-BH kan je borsten met maar liefst 78% minder laten bewegen!

  Wastips

  – Was je sport-BH met de hand in een lauw sopje
  – Gebruik wasmiddel voor de fijne was
  – Gebruik geen wasverzachter
  – Laat je sport-BH niet te lang weken

  Hardlopen, tennis of toch yoga?
  Ga niet joggen met je loszittende yogatop, dat is niet goed voor je borsten. Maar je kunt wel yoga uitoefenen met de sport-BH die je voor hardlopen hebt aangeschaft. Bij yoga is het bijvoorbeeld belangrijk dat je kunt strekken en rekken en bij hardlopen of joggen moet juist het ‘bouncing-effect’ verminderd worden. Heb je een sport-BH gekocht voor een intensieve sport met veel bewegen, dan kun je deze ook aantrekken bij een meer rustige sport. Andersom geldt dit alleen niet.

  Mary van Dinther
  Nadat zij jarenlang bij een andere lingeriezaak werkte, opende Mary tien jaar geleden haar eigen winkel. Het is haar missie om klanten te helpen de juiste lingerie te vinden. ‘Vooral dat een-op-eencontact vind ik geweldig. Het doet me wat als ik klanten blij, en voorzien van goede adviezen, de winkel uit zie lopen. Wij verkopen zulke mooie producten, het maakt mensen daadwerkelijk mooier’, klinkt het gepassioneerd. Bij Mooi Lingerie vind je verschillende modellen sport-BH’s en sportslips in diverse kleuren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply