Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lessons in Lingerie: Ode aan de bralette
  Rate this post

  Zodra de temperaturen dalen en het vroeg donker wordt, is het fijn om het binnen extra gezellig te maken. Met de gordijnen dicht, kaarsjes aan, een knapperend haardvuur en een glaasje wijn binnen handbereik is de kans groot dat de romantiek weer hoogtij viert. Daar kun je dan ook maar beter goed op voorbereid zijn.

  Sexy kant
  Wat is er heerlijker dan na een dag hard werken je nette kleren te verruilen voor iets comfortabelers? Dat geldt niet alleen voor je bovenkleding, maar ook voor je lingerie. Geen beugel-bh met voorgevormde cup, maar een zachte bralette van mooi kant die je natuurlijke vormen benadrukt. Zo’n bralette is een lekkere comfort-bh die er ook nog eens heel verleidelijk uitziet, zonder alles direct bloot te geven. Zo laat je nog iets aan de verbeelding over. Sexy maar toch stijlvol. Laat die koude winteravonden nu maar komen!

  Pure verleiding
  De luxe materialen die de lingeriemerken Aubade en HANRO voor hun bralettes gebruiken (zoals Calais kant, Zwitsers borduurwerk, satijn en zijde), mogen gezien worden. Zo mag er gerust een randje kant onder het decolleté van je blouse zichtbaar zijn, maar het is ook ontworpen om er samen met je partner van te genieten. Datzelfde geldt voor de mooie bralettes van Marie Jo: pure verleiding van romantisch kant!

  De beste zorg
  Je bralette is met de grootste zorg vervaardigd. Om er zo lang mogelijk van te genieten, doe je er verstandig aan om het met zorg te behandelen. Het beste is dan ook om die op de hand te wassen met een zacht wasmiddel. Wil je je bralette toch liever in de wasmachine doen? Stop die dan eerst in een waszakje en gebruik een programma voor fijne stoffen. Stop je bralette niet in de droger, maar laat die liggend drogen.

  Mary van Dinther
  Nadat zij jarenlang bij een andere lingeriezaak werkte, opende Mary twaalf jaar geleden haar eigen winkel. Het is haar missie om klanten te helpen de juiste lingerie te vinden. ‘Vooral dat een-op-eencontact vind ik geweldig. Het doet me wat als ik klanten blij, en voorzien van goede adviezen, de winkel uit zie lopen. Wij verkopen zulke mooie producten, het maakt mensen daadwerkelijk mooier’, klinkt het gepassioneerd. Bij Mooi Lingerie vind je verschillende merken, modellen en soorten bh’s in diverse kleuren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply