Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lessons in lingerie
  Rate this post

  Fladderende rokjes, fijne topjes, luchtige zwierige zomerjurkjes, slippertjes, én natuurlijk: bikini’s, tankini’s en badpakken! Leef je helemaal uit deze zomer met die fijne ibiza-look, bloemenprints. sexy pareo’s én tips om jou een onvergetelijke zomer te geven. 

  Lingeriestyliste Lisette van Ravels geeft advies: 
  Wanneer je heel graag een bikini wilt dragen ondanks dat buikje, dan is het mooier om een wat hoger broekje te dragen. Daarnaast is een tankini een mooi alternatief voor dames die eigenlijk geen bikini meer aan willen, maar een badpak weer te veel of te lastig vinden. Je kunt gemakkelijker naar het toilet met een tankini, en als je ligt te zonnen, kun je de top omhoog doen waardoor je buik toch bruin kan worden!

  Een badpak is fijn als je veel zwemt en het kleed ook mooi af, mits je de juiste pasvorm en print draagt. Er zijn figuurcorrigerende materialen in badkleding, maar een juiste print kan ook een afslankend effect geven! En nog een tip voor het onderhoud van badkleding: elke keer na gebruik (ook als je alleen maar hebt liggen zonnen) altijd je badkleding even uitwassen met een fijnwasmiddel. Uitspoelen is niet voldoende!

  Tips & Tricks

  • Een witte bikini kan doorschijnen!
  • Wanneer je meerdere bikini’s koopt met verschillende pasvormen, word je op meer plekken bruin!
  • De felle lichten van de paskamer zullen je nog bleke huid weinig goed doen. Probeer hier doorheen te kijken en je te focussen op de pasvorm van de bikini!

  Sinds 1945
  Lisette van Ravels: ‘Ik ben de eigenaresse van Palais Lingerie, een lingeriezaak die al sinds 1945 bestaat. Nadat de eerste eigenaresse de zaak had overgedragen aan mijn moeder, ben ik alweer bijna 30 jaar werkzaam in deze boetiek. Ondertussen ben ik 50 jaar en ik heb in al die jaren verschillende vakopleidingen gevolgd, waardoor ik mezelf lingeriestyliste én mammacare-adviseuse mag noemen!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply