Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Let jij ooit op je voeten?
  Rate this post

  Voet en Zo is een moderne, professionele pedicure­praktijk aan de Sluiskeshoeven 30 in Rosmalen, die wordt gerund door Meike Diebels. De praktijk is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet.

  Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging, of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op uw voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook uw houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.
  Aandacht voor de voeten is erg belangrijk. Ons hele lichaam rust erop, de hele dag door. Het laten verzorgen van de ­voeten door een professionele pedicure is dus voor ­iedereen van belang.

  Pedicure
  Het vak van pedicure is een onderschat beroep. Een goede pedicure is niet iemand die in de avonduren even een cursusje heeft gevolgd, maar een uitgebreide opleiding heeft doorlopen, zodat zij uitstekend op de hoogte is van alles wat te maken heeft met voeten.
  Bij Meike kan iedereen dus terecht voor allerlei behandelingen aan de voeten, zoals het laten behandelen van ingroeiende teennagels, het laten verwijderen van eelt of het laten behandelen van kloven aan de hiel, maar ook voor harsen/ontharen van de onderbenen.

  Basisbehandeling
  De basisbehandeling duurt ongeveer 45 minuten en ­bestaat uit een aantal vaste onderdelen: het ­desinfecteren van de voeten, eventueel het verwijderen van eelt en likdoorns, de nagelomgeving schoonmaken, de voeten machinaal afwerken, waarna de voeten worden behandeld met een crème.
  Deze basisbehandeling kan worden uitgebreid met een heerlijke scrub, masker of massage van voet en onderbeen. Deze uitgebreide aanvullende behandelingen worden uitgevoerd met luxe producten die afgestemd zijn op de ­behoefte en verzorging van uw voeten op dat moment. U zult versteld staan hoe goed u zich voelt na deze ­behandeling!

  ProVoet
  Wanneer u kiest voor een ProVoet pedicure, dan kiest u voor vakbekwaamheid. De pedicure voldoet aan opleiding- en exameneisen zoals die gesteld worden voor het lidmaatschap. De ProVoet-pedicure heeft een klantgerichte en sociale instelling. De pedicure gaat zorgvuldig om met persoonlijke zaken die u met haar deelt en ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van haar werk en u.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply