Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Let the laser make you flawless
  Rate this post

  Altijd al die mooie huid willen hebben? Laserbehandelingen en peelings hebben een positief effect op jouw huid. Door middel van de nieuwste technieken kun jij ervoor zorgen dat je stralend de winter doorkomt.

  Het klinkt misschien eng: je huid laten behandelen door een laser. Dit is nergens voor nodig! Een laser is namelijk de meest effectieve en gecontroleerde manier om jouw huid in meerdere opzichten te verbeteren: je huid wordt gladder, soepeler én heeft meer volume.

  Fractional laser
  Hoe gaat dat dan precies in zijn werk met een laser?
  Eerst wordt jouw huid behandeld met een verdovende crème. Op deze manier voel je minder van de behandeling. Je zult wel een licht brandend gevoel ervaren, maar dit wordt zoveel mogelijk verminderd doordat er gebruik wordt gemaakt van een verkoelende crème. De ­fractional laser brandt kleine gaatjes in de huid, waardoor het huidoppervlak afschilfert. Hierdoor wordt de huidstructuur zichtbaar verbeterd. Er kan heel precies met de laser gewerkt worden waardoor specifieke plekken op de huid aangepakt kunnen worden. Zo zorgt de laser ervoor dat er mooie resultaten behaald kunnen worden.

  Als je op zoek bent naar een salon die jouw huid helemaal winterklaar maakt, kun je terecht bij Apollo Beauty.
  De huid- en lasertherapieën worden uitgevoerd door ­gediplomeerde huidtherapeuten. Zo ben je verzekerd
  van professionele behandelingen.

  Welke indicaties pakt de ­fractional laser aan?
  • acnelittekens
  • chirurgische littekens
  • fijne rimpels
  • striae
  • pigment (gedeeltelijk)
  • grove poriën

  Peeling-time!
  Toch meer zin in een peeling? Er zijn diverse peelings die jouw huid een boost kunnen geven!

  TCA peeling
  De TCA peeling is een doorbraak op het gebied van anti-aging. Je kunt het zien als een facelift zónder medische ingreep. Eerst wordt de huid gereinigd en daarna wordt er een speciaal zuur op de huid aan­gebracht. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen verdwijnen. Het is een milde chemische peeling die een onregelmatige huid aanpakt.
  De peeling ‘dwingt’ de huid om een nieuwe huidlaag aan te maken, waardoor de huid egaler en mooier wordt. Deze peeling kan voor zowel het gezicht, de hals als het decolleté en de handen ingezet worden. Er is zichtbaar resultaat na één behandeling.

  Pigment
  Er zijn ook speciale peelings gericht op het verminderen van pigmentvlekken op de huid. Heb je last van donkere vlekken op jouw handen? Een handpeeling kan hierbij de uitkomst bieden. Hetzelfde geldt voor donkere vlekken rond je ogen en mond. Met een oog- en mondpeeling kunnen deze vlekken verlicht worden.

  Wist je dat…
  … Apollo Beauty en Apollo Tandheelkunde dezelfde locatie delen? Op deze manier kun je op één plek terecht voor zowel tandheelkundige behandelingen als voor beautybehandelingen.

   

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply