Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Let the sounds slim you down!

  Geloof jij in sprookjes? Nee, wij ook niet. Toch is er een apparaat ­waarmee je plaatselijk kunt afvallen door ­middel van geluidsgolven. Je hoeft dus geen rare capriolen in de sportschool uit te halen om die ene lovehandle te ­laten verdwijnen. Geen sprookje, maar ­gewoon de waarheid.

  Nu is natuurlijk de grote vraag hoe dit precies in zijn werk gaat, en hóé je gericht kunt afvallen om dat mooie silhouet te krijgen.

  Ultrasound
  De werking van Ultrasound is wetenschappelijk bewezen. Deze behandelmethode zorgt voor geluidsgolven die onderhuidse bolletjes (cellen) kapottrillen. Deze ultrasone geluidsgolven zijn vergelijkbaar met die van een echo­apparaat. De Ultrasound gaat niet dieper dan ongeveer 1,5: daar waar de vetcellen zich bevinden. Op deze manier hebben andere spieren en organen geen last van deze ­trillingen. De overtollige vetcellen worden via de natuurlijke weg door het lichaam afgevoerd. Het is daardoor mogelijk om zonder chirurgische ingreep of eindeloos sporten, vetcellen af te drijven.
  De eerste stap is de intake. Hierin wordt besproken welk gebied van jouw lichaam je precies wilt aanpakken. De behandeling wordt hierop afgestemd. Daarnaast is het van belang om te kijken hoeveel sessies er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Als je meer wilt afvallen, zijn er waarschijnlijk meerdere sessies nodig. Gemiddeld duurt een sessie ongeveer 40-55 minuten en is het resultaat na 3 behandelingen goed zichtbaar.

  Voeding
  Het aan te raden om naast de Ultrasoundbehandeling ook gezond te eten, voldoende water te drinken én genoeg te bewegen. Vooral genoeg water drinken is érg belangrijk. Het weefsel moet namelijk veel vocht bevatten tijdens de behandelingen. Dit zorgt voor een beter resultaat. Als het vetweefsel verdwenen is, keert dit niet terug wanneer je lichaamsgewicht stabiel blijft. Hou dit gezonde eetpatroon dus aan wanneer de ­behandelingen voorbij zijn.

  Denk je dat de Ultrasoundbehandeling iets voor jou kan zijn? Bij Marieke en Jane van Beauty Firm ben je in goede handen. Deze dames zijn allebei moeder met opgroeiende kinderen en zijn altijd druk in de weer. Beiden weten door hun hectische leven hoe moeilijk het kan zijn om die gewenste kilo’s kwijt te raken, omdat je die sportschool nou eenmaal te weinig van binnen ziet.

  Wist je dat?
  Het gebruik van extra eiwitten in combinatie met de Ultrasoundbehandeling zorgt voor een beter resultaat. Het afgebroken vet wordt dan optimaal afgevoerd.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply