Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Let the sun shine
  Rate this post

  Het voorjaar is de perfecte tijd om je huid voor te bereiden op de zomer. We willen straks natuurlijk allemaal met een mooie, gladde en verzorgde huid op het strand verschijnen. In de winter wordt onze lichaamshuid vaak toch een beetje verwaarloosd. Hij wordt droog en schilferig en zodra de eerste zonnestralen zich aandienen, schrikken we…

  Om straks zonder stress van de zon te kunnen genieten, moet nu actie worden ondernomen. En dat hoeft echt niet heel veel tijd te kosten. Met een paar intensieve producten zul je je huid in no-time weer in topconditie hebben.
  Gebruik om te beginnen dagelijks bij het ­douchen de Shower Treatment van hannah. Dit is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie met een heerlijke, frisse geur. Hij is hydrofiel en droogt de huid niet uit. Na het douchen gebruik je 1 of 2 keer per dag de hannah Body Cream of de Body Oil. De Body Oil is door de argan- en macadamia-olie geschikt voor de heel droge huid. Wil je meer versteviging, dan gebruik je de Body Cream. Naast de dagelijkse verzorging geef je je huid 1 of 2 keer per week een peeling. Met de Scrub Plus verwijder je dode huidcellen en de huid neemt gemakkelijker de werkstoffen op van de verzorgingsproducten. Het bijzondere aan deze scrub is de toevoeging van vitamine B3. Vitamine B3 geeft een sterke doorbloeding van de huid, waardoor de huid zich sneller en beter hersteld.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply