Rate this post
 • Let’s face it
  Rate this post

  Als schoonheidsspecialiste werk ik graag met een eerlijk merk. Een merk dat ook doet wat het belooft. De alginaatmaskers van het Spaanse cosmeticamerk Casmara® doen dat. Zij bieden oplossingen voor ieder huidtype: van anti-aging tot aan een droge en zeer gevoelige huid, van acne tot een door zon beschadigde huid.

  ‘Gaan voor huidverbetering’ betekent voor mij dat ik wil werken met een eerlijke cosmeticalijn. Zo kan ik van iedere behandeling een unieke ervaring te maken. In deze uitgave van ForYou Magazine wil ik je dan ook graag laten kennismaken met de alginaatmaskers van het Spaanse – en eveneens groene – cosmeticamerk Casmara®. Het is een merk dat perfect past bij mijn visie op het vak.

  En ik ben niet de enige die enthousiast is. ’s Lands populairste beautyblogger Mascha van Beautygloss.nl zegt het volgende over Casmara®: ‘Mijn gezicht heeft echt nog nóóit zo zacht gevoeld als na deze behandeling. De combinatie van de ampul en het masker zijn gewoon ongelooflijk goed voor mijn huid. Heerlijk! ABSOLUUT een aanrader!’

  Oplossingen voor ieder huidtype
  Net als !K-Skin Perfection biedt Casmara® oplossingen voor ieder huidtype. De uitgebalanceerde samenstelling van exclusieve en doeltreffende behandelingen van beide cosmeticamerken – afzonderlijk of in combinatie – biedt geweldig diepgaande resultaten.

  Maximaal resultaat
  Casmara® is heel geschikt voor vrouwen die geen concessies willen doen. Of je nu kiest voor een ampul bij je behandeling, een alginaatmasker als extra of een volledige treatment: door de persoonlijke oplossing die iedere keer aan je huid aangepast wordt, heb je keer op keer het hoogst haalbare resultaat.
  Voor ieder huidtype of gewenst schoonheidseffect is er een geschikt Casmara alginaatmasker. De verschillende maskers richten zich op punten zoals rimpels onder het voorhoofd, rondom de ogen, tussen neus en lippen en halsrimpels. Omdat het masker over het gehele gezicht kan worden aangebracht, worden ook de moeilijk bereikbare plekken rondom de ogen effectief aangepakt, dus ook vochtophopingen onder de ogen en huidverslapping!
  De Casmara® ‘treatments’ bestaan uit een reiniging, peeling, ampul, massage, een alginaatmasker en ter afsluiting een aangepaste verzorgingscrème. Met ampullen voor thuisgebruik is het mogelijk om het resultaat langer vast te houden.

  Natuurlijke spiergymnastiek
  De unieke alginaatmaskers van Casmara® voelen heel koud aan op de huid, hierdoor ontstaan natuurlijke spiercontracties in het gezicht. Dit geeft een weldadig ontspanningseffect. De natuurlijke spiergymnastiek zorgt voor een zichtbare versteviging en een krachtige ontgifting (detox) van de huid. De maskers drogen van buiten naar binnen. De eerder onder het masker aangebrachte werkstoffen worden zo onder druk in de huid gestuurd. Dit zorgt voor een actieve en optimale opname van bestanddelen, net als een krachtig antirimpeleffect. Hierdoor zijn de maskers effectief voor gelaat en andere lichaamsdelen.

  Innergoods
  Casmara® is de eerste die de ‘happy berries’ in een cosmeticalijn heeft verwerkt. Als schoonheidsspecialiste ben ik blij met de hoge antioxiderende werking en dus de beschermende functie. Dit maakt de ´Casmara® Goji treatment’ dé ideale voorbereiding voor de zomer – geschikt voor alle huidtypes en leeftijden. Ik vind het gewoon geweldig dat ik mag werken met deze twee (h)eerlijke groene cosmeticamerken. En dat allemaal volgens het principe van innergoods: wat goed is voor de binnenkant, is goed voor onze buitenkant.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply