Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel’

  Na drie zwangerschappen lijkt mijn figuur totaal niet meer op dat van ‘vroeger’. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik heb drie geweldige kinderen die ik voor geen goud zou willen missen. Maar wat ik wél mis, is mijn uiterlijk van voor ik kinderen kreeg. Toen had ik de ‘perfecte’ maten, een mooie platte buik, geen cellulite en geen vetrolletjes. En ja, ik was ook 15 kilo lichter.

  Via een moeder op het schoolplein werd ik gewezen op inbalansdrachten. In eerste instantie was ik nog wat sceptisch. Zou dit wel iets voor me zijn? Maar ik werd er prima begeleid door Symkje. Zij heeft verschillende methoden voor afslanken. Zelf heb ik veel baat gehad bij TC cryolipolyse. Hierbij wordt een behandelkop op mijn ‘probleemzones’ gezet, die de huid op bepaalde plekken afkoelt, zodat het vet daar verdwijnt. Een heel mooie methode! Ik ben helemaal blij met de veranderingen die ik aan mijn lichaam zie. Ik ben al een aantal kilo’s kwijt, maar ook flink wat centimeters.

  En dan heb ik het nog niet eens gehad over SLIMdiet. Geen crashdieet, maar verse producten en maaltijdvervangers. Ik besteed nu meer aandacht aan het eten. Dat is niet alleen goed voor mij, maar mijn gezin vaart er ook wel bij. Het klinkt misschien een beetje overdreven, maar volgens mij ben ik er een leukere moeder door geworden. Ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel!

  Janine (39)

  Over inbalansdrachten
  In het bekende en mooie pand de Haersma State in Drachten is inbalansdrachten gevestigd, een salon voor gewichtsbeheersing en figuurcorrectie. Eigenares Symkje Valerius: ‘Ik heb in 2013 de opleiding tot gewichtsconsulente afgerond. Deze opleiding was enorm geschikt voor mij, omdat zelf ook altijd met mijn gewicht zat. In februari 2017 heb ik de sprong gewaagd en ben ik mijn eigen afslankstudio gestart. Ondertussen heb ik ook de diploma’s ‘Orthomoleculaire Voeding’, ‘Overgang en Voeding’ en ‘Voeding en Ouderen’. Bovendien kunnen klanten nu ook bij mij terecht voor een schoonheidsbehandeling, omdat ik onlangs ben gaan samenwerken met een schoonheidsspecialiste.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply