Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leuk én functioneel!
  Rate this post

  Als de dagen langer worden en de zomer dichterbij komt, dan rest ons opeens nog maar weinig tijd om binnen recordtijd naar een strak lijf toe te werken. Je kunt natuurlijk in je eentje de sportschool in duiken om jezelf op de fitnessapparaten te werpen, maar leuker (en veel effectiever) is het om aan een groepsles mee te doen.

  Tegenwoordig staat het schema van de gemiddelde sportschool bomvol lessen, want fitnesstrends wisselen zich in rap tempo af. Lastig om bij te houden, daarom licht Hoeksch Conditie Centrum drie workouts uit die je deze zomer een hoop plezier én een bikiniproof lichaam bezorgen.

  Piloxing
  Een groepsles die niet alleen functioneel, maar vooral heel erg leuk is. Hussel pilates, dans en boksen door elkaar en je komt uit bij Piloxing. Een workout die vet verbrandt en spieren versterkt door het gebruik van een verzwaarde handschoen. Hollywood is al helemaal overtuigd door deze fitnessrage en ook steeds meer Nederlandse sportscholen zetten Piloxing op het menu. Jezelf dansend in shape boksen, dat klinkt als muziek in de oren, toch?

  Pole fitness
  In tegenstelling tot paaldansen, waar het gaat om het entertainen van het publiek, staat bij Pole fitness het op een veilige en verantwoorde manier trainen van de kracht, krachtuithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie centraal. Dit betekent: sportieve kleding en bewegingen, verantwoorde lessen en lesopbouw, focus op training en plezier hebben. Je zult je verbazen over de hoeveelheid spieren die je nodig hebt én opbouwt en hoe snel je de technieken en de bewegingen onder de knie krijgt!

  BodyPump
  BodyPump van Les Mills is dé snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spier­toename, wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen. Als je twee keer per week een BodyPumples volgt, zou je na vier weken al resultaat moeten zien, just in time for summer!

  Zomertip
  Het klinkt afgezaagd, maar voldoende beweging is en blijft nu eenmaal belangrijk. Niet alleen krijg je er een strak(ker) lijf door, maar ook je huid gaat er gezonder en glanzender uitzien. Zorg ervoor dat je regelmatig – liefst iedere dag – beweegt (fietsen, snelwandelen). Wil je het systematisch aanpakken, schrijf je dan in bij Hoeksch Conditie Centrum voor een groepsles en plan drie trainingen per week waarvan je in ieder geval één of tweemaal per week een high intensity interval training doet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply