Rate this post
 • Leuke activiteiten om te ondernemen met je moeder op Moederdag
  Rate this post

  Wat doe je dit jaar met Moederdag? We begrijpen je volkomen als het elk jaar lastiger wordt om iets origineels te bedenken. Een Moederdag cadeau vinden is al een hele opgave. Maar enkel een cadeau geven is ook zo saai. Liever zou je haar ook ergens mee naartoe nemen. Samen een activiteit ondernemen. Maar wat zijn nu echt leuke activiteiten om te doen op Moederdag? Met dit artikel helpen we je graag op weg.

  Een fotoshoot
  Trommel het hele gezin op om samen foto’s te maken. Ook als je er zelf niet dol op bent om op de foto te staan. De meeste moeders vinden het heerlijk om foto’s van het gezin te hebben. Al helemaal omdat het te weinig voorkomt dat iedereen op de foto staat. Schakel een professionele fotograaf in om op deze bijzondere dag te komen fotograferen.
  Bedenk wel dat fotografen vaak lange wachtlijsten hebben rond Moederdag. Het is daarom belangrijk om hier zo snel mogelijk werk van te maken. Wacht je tot het laatste moment om dit te regelen? Dan is de kans groot dat je niemand meer kunt vinden.

  Verwendag
  Je moeder is misschien wel de drukste persoon die je kent. Ze is altijd met anderen bezig. Iedereen aan het helpen. Maar wie helpt haar? Daarom is het belangrijk dat ze soms rust kan pakken. Even niets hoeven. Hoe mooi is het dan als je haar hier met Moederdag mee kunt helpen?

  Begin deze verwendag met het geven van jouw cadeau. Bijvoorbeeld een sieraad om haar te laten zien hoeveel ze voor je betekent. En neem haar vervolgens mee. Ga lekker high tea’en (goed moment om bij te kletsen!) of breng een bezoekje aan de spa. Wist je dat je bij de wellness ook een massage voor twee kunt boeken? Zo profiteer je zelf ook een beetje van je cadeau.

  Picknicken in een natuurgebied
  Geen zin om de hele dag in huis te hangen met Moederdag? Trek dan de stoute schoenen aan en organiseer een picknick op een bijzondere locatie. Leuk om van tevoren allerlei hapjes te bedenken en echt een luxe picknick samen te stellen. Vergeet ook de wijn of de champagne niet! Bedenk dan goed waar de picknick gehouden kan worden.

  Eigenlijk is elk natuurgebied beschikt. Houd wel rekening met eventuele praktische zaken. Wil je de picknick bijvoorbeeld op het strand organiseren? Dan wil je wel een beetje uit de wind en hoger kunnen zitten. Het zou zonde zijn als het eten straks direct onder het zand zit.

  Is het lekker weer? Ga dan op zoek naar een natuurgebied waar je ook kunt varen. Wellicht zou je de picknick zelfs in de boot kunnen houden. Uren dobberen op het water, genieten van het zonnetje en elkaars gezelschap. Beter kan Moederdag 2023 niet worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply