Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leuke en aparte kleding voor jou!
  Rate this post

  In het pittoreske dorp Strijen, onder de rook van Rotterdam, vind je in een monumentaal pand de damesmodezaak Antali mode.

  Je vindt bij Antali mode kleding, schoenen en accessoires met een eigen stijl en een bijzondere uitstraling. Wij zijn steeds op zoek naar unieke merken en vernieuwing en zoeken de pareltjes uit diverse collecties. Door deze te mixen en te matchen, ontstaat de exclusieve kledingstijl waar Antali mode bekend om is. ‘Wat hebben jullie toch leuke en aparte kleding! Die vind je nergens!’ is wat wij dagelijks horen.
  Kwaliteit en duurzaamheid vinden wij bij Antali mode belangrijk. Daarom kiezen wij voor kleding van een hoogwaardige kwaliteit die zoveel mogelijk milieubewust wordt geproduceerd. Onze merken bevinden zich in het midden- tot middelhoogsegment.
  Daarnaast staat Antali mode voor gezelligheid, humor, persoonlijke aandacht en service, en een vakkundig en eerlijk advies.
  Ben je nieuwsgierig geworden? Dan hopen wij dat je gauw een kijkje komt nemen en we hopen je te mogen ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply