Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leuke en betaalbare kleding
  Rate this post

  De damesmodezaak Elisa Mode was jarenlang ­bekend als filiaal van First Lady, maar drie jaar ­geleden ging eigenares Bethsy Knip zelfstandig ­verder onder de nieuwe naam Elisa Mode. In de winkel is een ruime collectie betaalbare kleding voor vrouwen vanaf zo’n 40 jaar.

  Het assortiment van Elisa Mode bestaat uit sportieve vrijetijdsmode met vooral extra verfijning in de kwaliteit en de modellen in de maten 36 tot en met 48 voor de 40+-dames. De kleding is goed draagbaar bij verschillende gelegenheden. Verder zijn er in de winkel accessoires te vinden als kettingen, sjaals en panty’s. De collectie van Elisa Mode wisselt niet elk halfjaar, zoals bij veel andere kledingzaken, maar bijna wekelijks, dus het loont de moeite om er regelmatig langs te gaan.

  Merken
  De merken bij Elisa Mode zijn onder andere Angels, ­Dreamstar, Enjoy, Gafair, Gerry Weber, Frank Walder, Micha, Blu’el en Erfo.

  Persoonlijke aandacht
  Bethsy en haar vier medewerksters zijn allen al jarenlang werkzaam in de winkel, en zijn dus vertrouwde gezichten bij hun vaste klanten. Daarom kennen zij hun klanten goed en weten ze wat hen goed staat. Maar niet alleen de vaste klanten zijn er welkom: iedere klant kan rekenen op persoonlijke aandacht en een goed advies.

  Stempelkaart
  Je kunt bij Elisa Mode sparen voor korting. Bij iedere € 25,- krijg je 1 stempel. Wanneer de kaart bij 15 stempels vol is, is deze € 25,- waard.

  De winkel heeft regelmatig acties en aanbiedingen, die op de website vermeld staan. Je kunt er ook voor kiezen om deze per post thuisgestuurd te krijgen.
  Op vertoon van je ANBO lidmaatschapskaart krijg je 10% korting. En natuurlijk staat de koffie klaar! Er is gratis parkeergelegenheid bij het winkelcentrum De Hooge Meeren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply