Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Leuke en gezonde traktaties voor jouw kind!
  4/4 - (2 stemmen)

  Je kent het vast wel: jouw kind is bijna jarig en je vraagt je af waar je kind dít jaar op kan trakteren op school of op het verjaardagsfeestje… Laat je dan inspireren door een expert op dit gebied!

  Ben je op zoek naar een leuke en gezonde traktatie? Je zult zeker wat vinden in één van Geny’s boeken, in de webshop of bij de traktatietips op de site. Je hebt keuze uit honderden traktaties, feestjes en gezonde hapjes!
  Naar aanleiding van alle mogelijke thema’s heeft Geny traktaties en feestjes bedacht: dieren, prinsessen, auto’s, lente, spelletjes, Halloween, kerst… Te veel om op te noemen. Kun je het toch niet vinden? Stuur Geny een mailtje en ze laat je weten waar je een traktatie kunt vinden, of misschien ontwerpt ze zelfs een nieuwe traktatie, zodat jouw kind daar als eerste op kan trakteren! Geny ontwierp onlangs ook leuke vintage koffertjes. Die zijn nu vrijwel allemaal te koop zijn in de webshop.

  Over Geny
  Geny: ‘Ik ben zelf moeder van drie grote kinderen (Jip, Jeroen en Ramona) en woon samen met mijn geliefde Rob Overgaauw. Toen mijn kinderen op de basisschool zaten, werd ik vaak gevraagd om workshops en ouderavonden te houden over kindertraktaties. Er bleek een enorme behoefte te bestaan aan eenvoudige en originele ideeën voor kindertraktaties. Deze behoefte heb ik met veel enthousiasme opgepakt en is intussen een groot deel van mijn dagelijkse werk geworden.

  Mijn eerste boek (onder de naam Geny Soeteman) kwam uit in 1999. Al snel daarna kwam ik in contact met het maandblad J/M. Voor dat blad verzorgde ik onder meer negen jaar maandelijks de rubriek ‘Trakteren’.’

  Geny heeft acht boeken geschreven en geïllustreerd. De boeken staan vol met zelfbedachte traktaties, party bites, feestjes, schmink en verkleedkleren. Ze zijn verkrijgbaar in de internetboekhandels en in de webshop van Geny Trakteert. Het schrijven van boeken heeft inmiddels plaatsgemaakt voor haar andere passie Biodanza en het runnen van haar webshop. Daar biedt zij haar collectie kindertraktaties aan en geeft ze tips over traktaties.

  Bouwplaat
  Wil jij de verjaardag van je kind extra speciaal maken met een originele traktatie? Dat kan. In de webshop van Geny Trakteert vind je een groot aanbod van traktaties die je door middel van een bouwplaat simpel zelf in elkaar zet. Wil je er een eigen tekst bij? Ook dat is mogelijk. En in een aantal gevallen zelfs een foto van je kind.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply