Rate this post
 • Leuke, modieuze sieraden
  Rate this post

  Ik ben, na 12 jaar actief te zijn geweest als vrachtwagenchauffeur, overgestapt naar de directe verkoop van magneetsieraden.

  In de afgelopen twee jaar was ik aangesloten bij een MLM-bedrijf, maar ik ben tot de ontdekking gekomen dat ik absoluut geen MLM-persoon ben. Terwijl ik een team van meer dan 60 mensen had in mijn MLM, voelde ik mij steeds minder thuis in de werkwijze. Ik heb reizen gewonnen en heb aan de top gestaan, maar dit vond ik niet helemaal terecht, omdat ik op het podium stond door mijn team. Mijn team moest investeren in mij, en dit is voor mij de omgekeerde wereld. Vandaar dat ik afscheid heb genomen van het MLM en nu voor mijn eigen brood op de plank zorg, met heerlijk beleg erop voor ons gezin.
  Amina Jewels in Vlagtwedde heeft vanaf 2015 een eigen magneetsieradenlijn. De sieraden die wij laten produceren, zijn allemaal gemaakt van roestvrij staal, zodat zelfs mensen met een nikkelallergie de sieraden kunnen dragen. De prijzen zijn aangepast aan de klanten, dus wij vragen geen hoofdprijs voor de magneet­sieraden. De magneten die verwerkt zitten in onze sieraden, kunnen een positieve werking hebben op je lichaam, maar bovenal zijn het leuke, modieuze sieraden om te dragen.
  Ben je nieuwsgierig geworden naar de sieraden? Kijk dan eens op onze site of like onze Facebookpagina www.facebook.com/AminaJewelsVlagtwedde. Wil je weten hoe jij een mooi inkomen kunt verwezenlijken, dan ben je welkom om eens geheel vrijblijvend een training bij te wonen in Vlagtwedde (koffie en koek inbegrepen).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply