Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • De leukste kapsalon van dordrecht!

    Op 1 augustus 2015 opende WEISS Hairartist haar deuren aan de Voorstraat 368g, en al snel wisten klanten de salon in Dordrecht te vinden.

    WEISS Hairartist staat bekend om de gezelligheid, de kunde en de producten van Kevin Murphy. Deze zijn allemaal sulfaat- en parabenenvrij en zitten ecofriendly in recyclebare en biologisch afbreekbare verpakkingen. De producten verzorgen je haar zonder het te verzwaren. Alle Kevin Murphy producten worden getest op modellen en niet op dieren. De salon is modern en fris, maar heeft een stoere vintage touch. Een knipbeurt is hier nog echt een momentje voor jezelf met een lekkere kop koffie en een gezellig muziekje op de achtergrond.
    WEISS Hairartist heeft dit jaar meegedaan met de verkiezing van Kapsalon van het Jaar en eindigde met een 9,5 als de Leukste Kapsalon in de gemeente Dordrecht. Dit cijfer bestaat uit de online mening van klanten. Er was 1 stemronde van 12 april tot en met 31 mei 2016, waarbij de klanten bij het uitbrengen van een stem vier rapportcijfers gaven: voor klantvriendelijkheid, sfeer, interieur en prijs/kwaliteitverhouding. WEISS Hairartist had hierbij de hoogste score en won daarmee de award voor de Leukste Kapsalon van de gemeente Dordrecht 2016, en dat al na een jaar!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply