Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Level up!
  Rate this post

  Al sinds enige tijd zijn nutricosmetics niet meer weg te denken uit de dagelijkse huidverzorging, en waarom zouden ze niet voor jou kunnen werken? Level up! Upgrade je dagelijkse huidverzorging naar huidverbetering!

  In de schoonheidssalon kun je diverse huidverbeterende behandelingen ondergaan voor huidverjonging, contour- en textuurverbetering; allerlei behandelingen waarbij je schoonheidsspecialiste probeert je onderste huidlaag te activeren en zo een nieuwe aanmaak van gezonde huid­cellen stimuleert. En ze laat de daarbij benodigde stoffen zoals elastine en collagene vezels extra vrijkomen, zodat je bindweefsel wordt versterkt.

  Maar al deze behandelingen halen weinig uit als je huid niet een goede voedingsbodem heeft waaruit deze kan putten.

  Nutricosmetics
  Je huid krijgt als laatste de vitamines en mineralen uit de dagelijkse voeding. Dat is erg weinig. Te weinig. Onze voeding is steeds armer, maar die kun je aanvullen met nutricosmetics en zo kun je je huid méér bieden dan alleen de dagelijkse verzorging.

  Nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden, zoals anti-aging en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouw­stoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van sterker nieuw bindweefsel en een mooie, gezonde en stralende huid, en bieden zelfs zonbescherming van binnenuit. We zien prachtige resultaten, ook bij huidproblemen als zonneallergie of rosacea.

  Langetermijneffecten
  Vele macro- en micronutriënten zijn beschikbaar voor deze aanmaak van versterking in de huid, onderbouwd met talloze medisch-wetenschappelijke studies. Echte onderzoeken bij mensen en geen testjes in een laboratorium. Zo kunnen macronutriënten zoals collageen duidelijk de stevigheid verbeteren waarbij micronutriënten zoals vitamine C een antioxiderende werking hebben. Daarnaast is vitamine C van belang voor de vernieuwde collageensynthese. Ook omega-3 vetten, ceramides of squaleen laten zien functionele lange­termijneffecten te bezitten.

  Samen met carotenen, flavonoïden en polyfenolen kunnen ze de huid uitstekend beschermen tegen over­matige UV-straling, terwijl ze wel de belangrijke productie van vitamine D niet verhinderen. Nutricosmetics kunnen daarmee vooral huidveroudering en vervroegde rimpel­vorming effectief beperken.

  Gouden combinatie
  Voor een goed advies over de mogelijkheden voor jou huid is het van essentieel belang om een goede huidanalyse te laten doen, en zo in overleg met je schoonheidsspecialiste een huidverbeterend plan op te stellen. Samen zoeken naar de gouden combinatie van huidverbeterende dagelijkse verzorging, de juiste frequentie van huidverbeterende behandeling en nutricosmetics.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply