Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een leven waar je gelukkig van wordt

  Eindelijk is het dan zover: vakantie! De tijd waarin je van alles mag en je niets moet of hoeft. Bij uitstek de tijd voor ­bezinning en zelfreflexie, waarin je ­luierend in je stoel en genietend van de zon jezelf kunt onderwerpen aan de vraag of je wel het leven leidt waarvan je droomde of dat je juist iets mist. 

  Ben je tevreden, energiek, vol zelfvertrouwen of ben je juist krampachtig aan het overleven? Je kunt jezelf vragen stellen zoals:

  – Waar word ik vrolijk van en wat is daarvoor nodig? Ervaar ik genoeg balans tussen mijn werk en vrije tijd?

  – Hoe ervaar ik mijn relaties en mijn sociale leven?

  – Haal ik genoeg voldoening en zelfwaardering uit mijn werk of is het tijd voor iets anders?

  Door eerlijk naar je innerlijke zelf te kijken, kun je ontdekken wat je nodig hebt om het leven te leiden waar jij blij en gelukkig van wordt. Misschien ontdek je dat je juist een andere richting wil geven aan je leven en dat het je nog niet duidelijk is hoe dat te realiseren of wat daarvoor nodig is.

  Samen met mij kun jij op zoektocht gaan naar jouw behoeften en je dromen omzetten in concrete doelen en daadwerkelijke acties. Door middel van coaching / counselling kun jij bereiken dat je een energiek, zinvol en gelukkig leven kunt leiden. Graag wil ik je uitnodigen in mijn praktijk, om samen deze spannende en mooie zoektocht aan te gaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply