1.6/4 - (1 stemmen)
 • Leven in harmonie
  1.6/4 - (1 stemmen)

  Wil jij ook lekker in je vel zitten en je gedachtes op orde hebben? Rustig, tevreden en daadkrachtig zijn? Overzicht hebben om weloverwogen besluiten te nemen met als doel vooruitgang te boeken in jouw leven? Kom dan nu in beweging om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling!

  Wanneer jij met een coach aan de slag gaat leer je naar ­jezelf luisteren. Je weet waar je staat en waar je naar toe wilt. Duurzaam omgaan met je lijf begint met je geest! Een positieve mindset geeft meer energie, plezier en vertrouwen. Als jij op jezelf vertrouwt, kun jij bergen verzetten. Mentale weerbaarheid, veerkracht, zelfverzekerdheid, positiviteit en authenticiteit leveren een effectieve bijdrage aan het behalen van jouw persoonlijke doelen. Begin nu en daag jezelf uit; door hardop te zeggen wat jij nodig hebt en waar je tegenaan loopt.

  Bij Afza Kalaykhan van AFZA coaching kun jij terecht als jij weer authentiek wil zijn, weer wil durven dromen en doen wat bij jou past. Zij leert jou overtuigt van jezelf te zijn, ook al ben jij niet mainstream! Afza is goed in oplossingsgericht denken en mensen motiveren. Alle sessies staan geheel in het teken van verbinden, luisteren, vragen, betrekken en terugkoppelen met als doel de stappen te zetten in de richting die van nature bij jou past. Bij Afza kun jij verschillende coachingstrajecten volgen, zoals personal coaching, radiant 20’s – coaching special, 30+ coaching special, ­werkende ouders – coaching special, moeders – coaching special en leven na of zonder werk – coaching special.

  Moeders houden alle ballen in de lucht
  Wanneer jij een kindje hebt gekregen kun jij je geluk niet op. Toch loop je tegen bepaalde punten aan, want hoe ­combineer je moeder zijn met al jouw andere rollen als bijvoorbeeld partner en vriendin? Bij het coachen van moeders draait het dus niet alleen om een persoonlijk doel, maar om hoe je een nieuwe wijze van leven kunt verwezenlijken. Als moeder moet je zoveel tegelijk kunnen doen! Bij Afza leer jij weer te genieten van alles wat zich om jou heen afspeelt. Je leert om prioriteiten te stellen! Want sommige dingen kun jij van jouw bordje afschuiven.

  Werkende ouders
  Vandaag de dag ben jij niet alleen moeder, maar ook werknemer! Wanneer beide ouders werken is het nog lastiger om alle ballen in de lucht te houden. Afza gaat samen met jou op een praktische manier naar de situatie kijken. Waar zijn jullie beide dagelijks mee bezig? Als je vrij bent hoe plan je dan samen iets in? Vaak zit jij vol in je hoofd en is er geen ruimte om in mogelijkheden te denken en deze in jouw leven toe te passen. Meestal omdat je zelf eigenlijk niet meer weet wat je wilt. Tegenwoordig gaat het allemaal om de buitenkant, je ziet niet wat daarachter zit. Afza zorgt dat jij alles in jouw leven weer helder voor ogen krijgt.

  Afza Kalaykhan heeft haar expertise als coach onderbouwd met erkende opleidingen en voldoende levens- en werkervaring. Zo kan zij zich goed inleven en situaties helpen relativeren. Ze brengt duurzame relaties tot stand en legt samen met jou verbanden. Met deze kwaliteiten kan zij jou helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast verdiept Afza zich regelmatig in trends en ontwikkelingen rondom coaching. Haar kennis is paraat en van deze tijd. Bovendien heeft zij jarenlange werkervaring in zowel de profit- als de non-profitsector als communicatieadviseur. Afza is aangenaam in de omgang, analytisch en organisatorisch ingesteld. Zij zorgt voor structuur, houvast en creëert ruimte, zodat de cliënt zich kan ontwikkelen. Zij motiveert jou om te dromen, je op jezelf te focussen, te durven en te doen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply