Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een leven lang een mooi gebit
  Rate this post

  Natuurlijk poets jij elke dag twee keer je tanden, bezoek je waarschijnlijk minstens één keer per jaar de tandarts en gebruik je weleens flossdraad of tandenstokers. Maar de zorg om je gebit mooi én gezond te houden gaat nog veel verder.

  Wanneer jouw tanden gezond zijn, is je leven een stuk ­prettiger. Je hebt geen last van pijn en gaatjes Wist je dat een gezond en mooi gebit valt of staat met een goede mondhygiëne? Ondanks dat je regelmatig je tanden verzorgt, kan je nog best last hebben van vervelende mondklachten. Het kan zijn dat je last hebt van tandplak of aanslag op je tanden. Misschien heb je wel vaak nieuwe gaatjes of heb je vaak last van ontstoken of bloedend tandvlees. Of misschien heb je, net als veel mensen, weleens of vaak last van een slechte adem.

  Mondzorgspecialist
  Wanneer je last hebt van één of meerdere mond­problemen, kan het slim zijn om eens langs te gaan bij een mondzorgspecialist. Dat geldt ook voor wanneer je het lastig vindt om zelf je gebit perfect schoon te houden of wanneer de tandarts je doorverwijst. De mondhygiënist is gespecialiseerd in preventie en geeft informatie over het verkrijgen en behouden van een gezonde mond. Breng je regelmatig een bezoek, dan ga je ook problemen in de toekomst tegen.

  Mondzorgpraktijk Leidschendam
  Mondzorgpraktijk Leidschendam is dé specialist op het voorkomen en verhelpen van problemen in de mond, zoals tandvleesontstekingen, gevoelige tanden en een slechte adem. Daarnaast kun je terecht voor het reinigen en polijsten van je gebit, voedingsadvies, fluoridebehandelingen én voor advies over mondverzorging. Je krijgt een persoonlijk behandelplan en kunt er je zes dagen van de week terecht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply