Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een leven lang zwemplezier
  Rate this post

  Nederland is een waterland. Leren zwemmen is voor jouw kind dan ook van levensbelang. In Zwembad Rozengaarde werken we met het Zwem-ABC, dat jouw kind op een veilige manier voorbereidt op een leven lang zwemplezier.

  Zwembad Rozengaarde biedt veel faciliteiten en mogelijkheden en sluit daarmee perfect aan op de wensen van het hele gezin. Wij zorgen door een combinatie van een efficiënte methode en ervaren vakmensen dat jouw kind binnen no-time leert zwemmen!

  EasySwim
  Voor kinderen die leren zwemmen, is de eerste aanraking met water erg bepalend voor het verloop van de verdere zwemlessen. Hoe sneller een kind vertrouwd raakt met water, des te sneller het aanleren van diverse zwemslagen zal verlopen. De EasySwim lesmethode sluit aan bij de wijze waarop jonge kinderen zich ontwikkelen. We richten ons op zowel motorische als pedagogische aspecten. EasySwim is een unieke lesmethode die ervoor zorgt dat jouw kind gemakkelijker het zwemdiploma behaalt!
  Tijdens de zwemles draagt je kind het EasySwim Pro Pakje. Dit is een soort zwemvestje waarin drijfelementen zitten. Doordat kinderen met het pakje aan blijven drijven, kunnen ze vroegtijdig in het diepere water leren zich voort te bewegen. Hierdoor zal het kind zich eerder zekerder voelen in water waar hij/zij niet kan staan.
  Aquasportlessen
  Werken aan je conditie en gezondheid met een van onze aquasportlessen!
  – Aquarobic
  – Total Body Fit
  – Hydrogym
  – Aquafit
  – Trimzwemmen
  – Aquajoggen
  – Aquasportief
  – Zwemmen voor Zwangeren

  Voordelen van bewegen in water:
  – Het water heeft een ontspannende werking en is daardoor stressverminderend
  – De kans op blessures is gering
  – Opbouw van conditie en spiermassa
  – Vetverbranding wordt geactiveerd
  – Verbetering van de zwemtechniek
  – Voor elke leeftijd en elk conditieniveau is er een passende les

  Kijk voor meer informatie op
  www.rozengaarde.nl/zwembad/aquasporten

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply