Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Leven vanuit je eigen kracht

  Ik wil dat iedereen weet hoe sterk hij of zij is, van binnen én van buiten. Dat je kunt ontspannen en zijn wie je werkelijk bent. Dat wanneer je thuiskomt, je je aanwezig, kalm en vredig kunt voelen, op je gemak en verbonden met jezelf. Dit zijn precies de kwaliteiten waar ik mensen graag in ondersteun. Op die manier is er ruimte voor iedereen om zijn of haar eigen kracht te ontdekken.

  Voor mij is er geen grens tussen de coaching en de yoga die ik aanbied. Beide hebben betrekking op je algehele gezondheid en welzijn, en het opbouwen van een gezonde relatie met je lichaam en geest. Coaching, therapie en yoga zijn krachtige hulpmiddelen op zich, maar vertonen ook veel overlap. In de coaching werk ik aan veel zelfkennis en zelfliefde, aangevuld met mindfulness en vertrouwen op je intuïtie. Ook werk ik met het lichaam en de daarin opgeslagen trauma’s en stress. In de yogalessen besteed ik veel aandacht aan je zelfbeeld en de manier waarop onze ‘verhalen’ op de mat verschijnen. Dat je niet hoeft te voldoen aan een bepaald ideaalplaatje, maar dat je mag luisteren naar de grenzen van je lichaam.

  Het anders omgaan met een beperking
  Het zelf leren leven met een beperking (fibromyalgie) heeft mij, zoals meerdere mensen, ertoe aangezet om te veranderen. Eén van de krachtigste onderdelen van herstel was leren hoe mijn lichaam eigenlijk graag beweegt. Wat goed voelt, wat ik denk en wat mij energie geeft en voedt. Het in contact zijn met mijn lichaam en daar op een liefdevolle, respectvolle manier op te reageren. Dit is ook wat ik graag meegeef aan de mensen waarmee ik aan werk!

  Meer kracht en wijsheid
  Soms is het hard werken. Je hebt geduld, aandacht en begrip voor jezelf nodig. Het pad naar zelfkennis en heling bevindt zich in je eigen lichaam, geest en ademhaling. De reis van zelfontplooiing en ontdekking van je innerlijke hulpbronnen naar een rustig en ontspannen leven, zorgt ervoor dat je meer ruimte vindt om te groeien in kracht en wijsheid.

  Graag help ik jou om vanuit eigen kracht het leven te leiden wat je wilt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply