Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leven in vrijheid en gezondheid
  Rate this post

  Herken je dat: dat je slecht kunt slapen? Dat je het gevoel hebt er voor iedereen te zijn behalve voor jezelf? Dat je je slecht kunt concentreren? Dat je je passie in je werk kwijtraakt? Dat je moeilijk ‘nee’ kunt zeggen? Dat je plotseling hartkloppingen of een onregelmatig hartritme krijgt? Of heb je pijnklachten in je lage rug?

  Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je hoogsensitief bent en daardoor veel prikkels van je omgeving oppikt. Velen zijn zich er niet van bewust, en zeker mensen tussen de 35 en 55 jaar. Je gaat je dan afvragen: ‘Is dit nog wel het leven dat bij mij past?’ Dit wordt wel de ‘spirituele overgang’ genoemd. Dit lijkt zweverig, maar eigenlijk staat dit voor leven vanuit je hart en met beide voeten stevig op de grond.
  We kunnen kijken waar de blokkades ontstaan zijn. Blokkades worden veroorzaakt door stressmomenten of aannames die je zelf bedenkt of dat andere mensen voor jou bedacht hebben waarvan je zelf denkt dat dat waarheid is en dit uit zich in pijn, depressiviteit en ziektes. Hierdoor kun je niet het leven leiden dat je eigenlijk zou willen. Met een Regenesis-behandeling kunnen we je bevrijden van deze blokkades. Regenesis is een energische therapie.
  Deze werkt op de DNA-cellen, is energiestimulerend en spreekt het zelfherstellend vermogen van de cel aan, zodat je je leven gezond en in vrijheid kunt leven vanuit het hier en nu. Herken je jezelf in dit verhaal en zou je graag ondersteuning bij dit proces willen hebben? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Wil je meer weten? Bel 06-27119950!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply