fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je leven weer op de rit

  De drukte van alledag zorgt bij veel mensen voor een hoop spanning en onrust. Veel mensen in Nederland kampen met stressgerelateerde klachten, zoals voortdurende moeheid, slaapproblemen of het niet kunnen stoppen met piekeren. Burn-out en depressies komen veel voor.

  Als je te maken hebt met stress of richting burn-out gaat, zit je doorgaans te veel ‘in je hoofd’. Je piekert en je problemen houden je de hele dag (en vaak ook ‘s nachts) bezig. Je verliest jezelf hierin. Met een mindfulness-training leer je dat je de keuze hebt om met deze gedachtes op een andere manier om te gaan.Tijdens de training ga je met jezelf aan de slag. Je leert om de aandacht te richten op het ‘hier en nu’. Je krijgt handreikingen en tools om anders om te gaan met je probleem, zodat je meer rust ervaart en plezier hebt in het leven. Elke dag heeft namelijk mooie momenten voor jou, en die zijn stressvrij.
  Door daar bewust bij stil te staan, kun je beter omgaan met stress. Bijkomend voordeel is dat je vriendelijker naar jezelf leert kijken en begrip voller wordt richting je omgeving. De MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) vanuit de cognitieve gedrags­therapie is een heel praktische training. De positieve gevolgen van mindfulness zijn wetenschappelijk onderbouwd.

  Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Trainingen met LEV! Na een intakegesprek kun je direct starten. De training wordt
  gegeven in kleine groepen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply