Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Leven zonder moeite!

  Vandaag de dag leven we in een maatschappelijke rollercoaster, die veel van ons vraagt. We zijn er zelf bij, maar toch laten we ons verleiden om in een hoog tempo te leven en alle ontwikkelingen bij te houden. Dat we dit maar tot op een zeker moment kunnen volhouden, lijkt steeds meer een gegeven te zijn.

  Het is in de huidige maatschappij best lastig om dicht bij jezelf te blijven en vanuit je eigen behoeften, wensen en idealen te leven. Misschien weet je allang dat er iets moet veranderen, maar kun je maar niet ontdekken wat dat is of hoe het moet. Of misschien loop je aan tegen angsten of belemmerende gedachten of kamp je met onverwerkte emoties.

  Het nieuwe mensbeeld
  Effortless coach Marion van Olffen-Mulder legt uit: ‘Effortless coaching gaat ervan uit dat niet je hersenen informatie opslaan en doorgeven, maar dat de miljarden lichaamscellen dat doen. Als de cellen met foutieve informatie worden gereset, dan ga je anders kijken naar de, soms jaren oude overtuigingen of ervaringen. Met effortless coaching kunnen we meerdere gebieden aanpakken. Overtuigingen omdraaien of onverwerkte emoties of ervaringen uit het verleden opsporen en afronden. Als we dit eenmaal opgeruimd hebben, dan behoud je je herinneringen, maar ze beïnvloeden je niet meer op een negatieve manier. Daardoor kun je eindelijk gaan leven zonder dat het je veel moeite of energie kost en dat voelt vrij en licht!’

  Hervind jezelf
  Marion besluit: ‘Het is prachtig om de fysieke reactie van een cliënt te zien als we bezig zijn met het opruimen van de ballast. Na iedere sessie gaat de cliënt bevrijd naar huis. Ik voel dan heel duidelijk waar ik mijn werk voor doe: samen komen we een heel stuk verder!’

  Effortless coaching is geschikt voor jou als je:

  • iets wezenlijks wilt veranderen in je leven.
  • daar tot nu toe zelf nog niet in geslaagd bent.
  • voelt dat er nu toch echt een keer een ­verandering moet plaatsvinden.

  Online coaching
  Als coach richt ik me onder andere op chronisch zieken. Bovendien ben ik zelf chronisch ziek, dus ik weet als geen ander welke impact een chronische ziekte op je leven kan hebben. Omdat veel chronisch zieken niet in staat zijn naar mijn praktijk te komen, bied ik online videocoaching. De cliënt aan de ene kant van het beeldscherm in de eigen vertrouwde omgeving en ik aan de andere kant in mijn coachingspraktijk. Praktisch, ontspannen en effectief!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply