Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het leven kan zoveel mooier zijn!
  Rate this post

  Weer plezier, zinvolheid en verbondenheid ervaren, rust vinden in jezelf, voldoening putten uit je werk, genieten van mensen en de dingen om je heen, je fris en vitaal voelen, je inzetten voor je passies, je niet verliezen in zorgen en gepieker, weer een prettige partner zijn, een fijne ouder voor je kinderen. Een ideëel plaatje of levensnoodzaak?

  Vaak voelen we onze kwaliteiten niet meer. Zó zonde!
  Actie en Animo biedt steun in herstel van veerkracht en belastbaarheid, geeft richting aan persoonlijke ontwikkeling en het herontdekken van jezelf.

  Haptotherapie
  Actie en Animo kan onder meer haptotherapie inzetten. Haptotherapie kan helpen wanneer je niet lekker in je vel zit, als je niet goed bij je gevoel kunt of als je je onzeker voelt. Maar ook wanneer je pijnklachten hebt, stress, slapeloosheid of verdriet, kan haptotherapie nuttig zijn. De klachten kunnen te maken hebben met zaken die in het lichaam vastgezet zijn. Door middel van gesprekken, oefeningen en aanrakingen kom je beter in contact met je lichaam en met je gevoel. Aanraking is een directe manier van contact.
  Je voelt zo hoe jij op de aanraking en dus op contact reageert. Goed contact laat je voelen dat je mag zijn zoals je bent en geeft vertrouwen. Zo kun je weer lichter in het leven komen te staan!

  Pessotherapie
  Actie en Animo geeft behalve haptotherapie ook Pessotherapie. Pessotherapie is een heilzame, lichaamsgerichte therapie die zowel individueel als in groepsverband kan gevolgd worden.

  Hoe werkt de Pessotherapie? Door middel van de Pesso-oefeningen hervind je de grip op verwarrende gevoelens, onbegrepen emoties, en inzicht in pijnlijke levensgebeurtenissen en levensgeschiedenissen. Door het beleven van een veilige plek, steun, bescherming en aandacht voor jezelf, ontstaat een gevoel van opluchting en bevrijding, waardoor je je leven weer als prettig kunt beleven. Je houdt zelf regie, en je bepaalt zelf waar je aan wilt werken. Zo blijf je stevig op eigen benen in je herstelproces.

  Vergoedingen
  Henny Baeken is BIG-geregistreerd, en behandelingen worden conform de voorwaarden vergoed uit het aanvullende pakket van de ziekenkostenverzekering.

  Behandelingen vinden individueel en in groepsverband plaats in Enschede, Eibergen en Neede.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply